Tennisrackets

Tennisrackets

Ben je op zoek naar een tennisracket? Bij Decathlon kun je tennisrackets kopen voor volwassenen en kinderen voor zowel de beginnende als gevorderde tennisspeler. Decathlon heeft tennisrackets van de merken Artengo, Babolat, Wilson en Head. Ook is er de mogelijkheid om rackets gratis te testen, zo weet je zeker dat je het tennisracket koopt, dat bij jou past. LET OP: Wilson tennisrackets worden zonder bespanning geleverd. Voor meer informatie en advies verwijzen we je graag door naar Hoe kies ik een tennisracket voor volwassenen? en Hoe kies ik een tennisracket voor kinderen? In de Decathlon winkels bespannen we jouw racket al vanaf €5,99. Lees hier meer over onze bespanservice. Naast tennisrackets hebben wij ook tennistassen, tennisballen en nog veel meer tennismateriaal in het assortiment.
Advies nodig?
Hoe kies ik een tennisracket voor volwassenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
Maat
‪GROOTTE TENNISRACKET‬
‪GROOTTE VAN DE KOP VAN HET RACKET‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 9341 reviews

TENNISRACKET KOPEN?

Wil je een tennisracket kopen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan tennisrackets. Zo hebben we rackets van merken als Babolat, Wilson, Head en ons eigen tennismerk Artengo. Een tennisracket is natuurlijk onmisbaar als je wilt gaan tennissen, maar de keuze kan lastig zijn. Hoe kies je het beste tennisracket voor jou? Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen tennisrackets voor heren of dames. Heren of dames moeten vooral letten op de gripmaat wanneer zij een tennisracket kopen. Over het algemeen geldt: hoe groter de handen van de tennisser, hoe groter de gripmaat. Het niveau van de tennisser bepaalt het materiaal, de bladgrootte en het gewicht van het racket. Deze eigenschappen bepalen de wendbaarheid, kracht en precisie van het racket. Wanneer je voor een kind een tennisracket koopt is de lengte van het kind en de grootte van het racket erg belangrijk. Deze groottes worden doorgaans in inches gemeten. Wanneer het kind het racket langs zijn of haar lichaam houdt, mag het niet voorbij de enkels komen. Voor meer keuzehulp kun je gebruik maken van onze sportadviezen.

BETAALBARE TENNISRACKETS BIJ DECATHLON

Op zoek naar een voordelig tennisracket? Bij Decathlon vind je de scherpst geprijsde tennisrackets van merken als Head, Babolat, Wilson, Yonex, Tecnifibre en Artengo. De voordelige tennisrackets van Artengo bieden een onverslaanbare prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om voor aankoop met demo tennisrackets te testen. Op die manier zorg je dat het tennisracket bij je past voor je het koopt, en weet je zeker dat je een top racket koopt tegen outlet prijzen! Mocht je toch niet tevreden zijn met het tennisracket, dan kun je het met de Decathlon sportpas binnen 365 dagen gratis retourneren.

BABOLAT, HEAD, WILSON, TECNIFIBRE EN YONEX TENNISRACKETS

Bij Decathlon bieden we natuurlijk tennisrackets aan van ons eigen merk Artengo. Doordat deze rackets binnenshuis worden ontwikkeld en geproduceerd kunnen we deze tegen een hele scherpe prijs aanbieden, zonder dat je daarvoor op kwaliteit hoeft in te leveren. Mocht je toch op zoek zijn naar een tennisracket van een merk als Babolat, Head of Wilson is dat ook geen probleem. Ons assortiment is namelijk erg ruim, en is er veel keuze tussen tennisrackets van Artengo, Head, Babolat en Wilson voor spelers van alle niveaus en met alle budgetten.