Rugby kleding

Rugby kleding

Zoek jij rugbykleding? Decathlon en Offload, ons nieuwe rugbymerk, ontwierpen in Frankrijk de meest slijtvaste kleding met de strakste designs en het hoogste comfort. Zo kun jij zonder zorgen de tackle of de scrum aangaan! Kijk op andere pagina's voor onze rugbyschoenen. Voorkom blessures en speel met extra vertrouwen door rugby lichaamsprotectie te overwegen. Vergeet vooral je bitje niet!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€55,00
€90,00
Vanaf
€85,00 -24%
€64,50
4.5/5 Op basis van 2817 reviews

Rugbykleding kopen

Rugby is een buitensport bij uitstek, en bovendien een sport die onder alle weersomstandigheden gespeeld wordt en eigenlijk alleen afgeblazen wordt als er sprake is van naderend onweer of als het veld volledig ondergesneeuwd is. Goede kleding is dus een must, zeker in de koudere maanden. Daarbij komt dat rugby een contactsport is met het nodige duw- en trekwerk. De kleding die je draagt moet daarom tegen een stootje kunnen. Draag dus altijd rugbykleding als je gaat trainen of spelen, deze kleding is namelijk steviger dan andere soorten sportkleding, zodat ze niet bij het minste of geringste duel scheuren. De kleding van ons merk Offload is daarom ook speciaal gemaakt voor rugby. Onze kleding wordt ontworpen door mensen die zelf rugby spelen, waardoor alle kleding volledig voldoet aan de eisen die rugby'ers stellen aan hun kleding: sterk maar het berperkt de bewegingsvrijheid allerminst. In onze online rugbywinkel vind je allerlei soorten rugbykleding, zoals rugbyshirts, rugbybroeken (lange en korte broeken), rugbysokken, wind- en waterdichte smock tops voor in de regen, scrumcaps, scrumpads en natuurlijk rugbyschoenen.

Rugby ondergoed

Vooral in de herfst- en wintermaanden is het fijn te rugby’en met speciaal rugby thermo-ondergoed. Met een speciale legging of ondershirt behoud je de lichaamswarmte, zonder dat je inlevert op bewegingsvrijheid.

Rugby in de regen

De wind- en waterdichte rugbyjacks, ook wel smocktop genoemd, zorgen ervoor dat je droog blijft tijdens regenachtig weer en je beschermd bent tegen de wind. Er is ook een bijpassende broek, de smock pants, zodat je van top tot teen droog en warm kan blijven tijdens het spelen in de koudere maanden. Voor de winter maak je je outfit compleet met thermo ondergoed of warme kleding. Je kunt ook kiezen voor een sweater, een rugbyhoodie met een capuchon die je vóór, tijdens en na je trainingen warm houdt.

Rugbyshirt en rugbyshort

Wat maakt rugbykleding speciaal? Om dat echt te ervaren, zou je een rugbyshirt eens met een voetbalshirt moeten vergelijken, of een rugbyshort (rugbybroekje) met die van een andere sport. Offload en Decathlon ontwerpen onze rugby kledinglijn extra sterk en duurzaam. Zo kun je zonder zorgen de tackle of scrum in: Jouw kleding komt ongeschonden uit de strijd.

Rugby Fanshop

Ook de echte rugbyfans kunnen bij ons hun hart op. In onze webshop bieden we namelijk ook merchandise aan van internationale rugbygrootmachten. Zo vind je bij ons Adidas replica rugbyshirts van de Nieuw Zeelandse All Blacks en het illustere blauwe shirt van de Franse Nationale rugbyploeg. Wie support jij?