Fietsmutsen

Fietsmutsen

Beginnen de temperaturen steeds meer te dalen en merk je hierdoor dat je tijdens het fietsen wel wat extra warme kunt gebruiken? Vandaag de dag zijn er meer dan genoeg accessoires waar je uit kunt kiezen om het comfort tijdens je fietsrit te vergroten. Echter zijn fietsmutsen een van de meest geliefde accessoires waar fietsers voor kiezen. Waarom? De fietsmutsen zijn erg makkelijk om mee te nemen op de fiets, staan er bekend om dat ze lichaamswarmte goed vast kunnen houden en belemmeren je niet tijdens de rit. Al met al meer dan genoeg redenen om binnenkort een keer te investeren in deze onwijs praktische accessoire. Fietmutsen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en designs. Ga bijvoorbeeld voor een erg gewilde koerspet. Je herkent die model aan de strakke pasvorm, met een kleine cap aan de voorkant. Dit model was van oudsher een echte musthave onder fietsers, in de tijd dat een helm nog niet verplicht was om te dragen tijdens het fietsen. Dankzij het royale aanbod aan verschillende kleuren en prints, is de kans erg groot dat er ook voor jouw persoonlijke smaak meer dan genoeg keuze is.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.7/5 Op basis van 818 reviews

Een leuke collectie als het aankomt op een fietsmuts zomer en winter

Voor ieder seizoen van het jaar zijn er geschikte fietsmutsen te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een fietsmuts zomer en winter. Deze fietsmutsen hebben beide hun eigen voordelen. Zo zorgen de mutsen in de zomer voor een fris en koel gevoel, waardoor lichaamszweet snel af wordt gevoerd op de fiets. Mutsen voor de winter daarentegen houden lichaamswarmte juist vast, zodat je net even wat makkelijker je vertrouwde kilometers kunt gaan maken. Naar wat voor soort fietsmutsen ben je op dit moment precies op zoek?

Een van de fietsmutsen uit de veelzijdige collectie en een helm gaan altijd perfect hand in hand samen. De helm is namelijk altijd voorzien van een aantal ventilatiegaten aan de linker- en rechterkant, zodat zweet via deze manier net even wat makkelijker kan ontsnappen. Let er daarom altijd op dat je een helm voor een fietsmuts zomer en winter net even wat ruimer koopt. Op deze manier is er genoeg ruimte over om de fietsmuts zomer en winter te kunnen dragen tijdens je ritten.

Een fietsmuts onder helm is licht van gewicht en biedt de nodige hoeveelheid isolatie

Met een fietsmuts onder je helm voelt de hele fietsrit erg zacht aan. Bovendien weet je als geen ander dat fietskleding altijd uiterst functioneel moet zijn. Lichaamszweet kan namelijk op deze manier erg goed worden afgevoerd en de kleding sluit ook nog eens erg strak aan, zonder een beknellend gevoel te geven. Ook een fietsmuts onder helm is op een zodanige manier ontworpen, dat het je alleen maar voordelen kan bieden. Zo is een fietsmuts onder helm licht van gewicht, het model voelt erg zacht aan en biedt ook nog eens een erg hoge vorm van isolatie.