Zaalschoenen

Zaalschoenen

Sport jij vaak in een zaal? Of ga je een zaalsport doen? Dan raden wij je zeker aan om zaalschoenen aan te schaffen. Doordat de ondergrond gladder is dan bijvoorbeeld gras, heb je een andere zool nodig. Zaalschoenen voorkomen dat je uitglijdt en geven de juiste grip om snel te reageren en goed te draaien met je lichaam. Daardoor verminder je de kans op blessures. Met onze zaalschoenen maak je jouw zaalsport comfortabel en leuk! Maak je outfit compleet met onze sportshirts en sportbroeken. Bekijk ook onze outdoor sportschoenen voor je buitentraining.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Geslacht
Sticker
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 6266 reviews

Voor de sportieve vrouwen: zaalschoenen dames

Ben jij een vrouw die wel houdt van een potje korfbal of zaalhockey? Dan zijn zaalschoenen dames zeker iets voor jou! Voor de sportieve vrouw bieden wij verschillende zaalschoenen dames aan. Zo heb je de keuze uit verschillende merken en kleuren. Bijvoorbeeld roze Asics , klassiek zwart-witte Adidas zaalschoenen of kies voor de merken Allsix, Atorka of Imviso. Hoewel de meeste zaalschoenen dames een gekleurde of witte zool hebben, laten ze geen sporen achter op de ondergrond. Wel zo fijn voor het onderhoud van je favoriete sportzaal. De vorm van al onze zaalschoenen dames zijn speciaal ontwikkeld voor het vrouwenlichaam. Door middel van scans van meerdere vrouwenvoeten en feedback van onze testpersonen hebben we de juiste pasvorm kunnen maken. Zo geniet jij extra van je sportactiviteiten in de zaal!

Maximaal wendbaar met zaalschoenen heren

Wanneer je als man enthousiast aan een zaalsport meedoet, heeft je lichaam extra ondersteuning nodig. Onze zaalschoenen heren zijn zo ontwikkeld dat je maximaal wendbaar bent en vanuit een vaste positie makkelijk explosieve bewegingen kunt maken. Ze geven namelijk precies genoeg grip door de speciale zool met draaicirkels. Ook zijn de zaalschoenen licht, zodat je geen blok aan je benen hebt en daarom geen snelheid verliest. Bovendien kun je met onze zaalschoenen heren goed springen. De goede demping in deze schoenen vangen de klappen voor je benen op. Zo maak je het risico op blessures een stuk kleiner. Ook niet onbelangrijk: de zaalschoenen heren moeten goed ademen om de warmte af te voeren. Wij hebben ademend materiaal gebruikt voor extra comfort en transpiratie-afvoer. Wil je jouw enthousiasme over je sport graag doorgeven aan je kind? Ook voor de kleine kindervoeten vind je zaalschoenen in ons assortiment.