Voetbaltenue

Voetbaltenue

Bij Decathlon vind je een voetbaltenue voor heren, dames en kinderen. We hebben voetbaltenues van o.a. Kipsta, Adidas, Puma, Kappa, Erima, Hummel, Uhlsport, Select, Kempa, Umbro en Le Coq Sportif. Daarnaast vind je veel voetbalkleding van verschillende clubs als Ajax, Bayern Munchen, Juventus, Manchester City, Manchester United, PSG en Real Madrid. Dus ben je opzoek naar een voetbalshirt, voetbalbroekje, trainingspak, voetbalsokken, keeperstenue of thermokleding hier ben je aan het juiste adres. Een compleet voetbaltenue koop je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze voetbaldoeltjes, voetbalschoenen, voetbal thermokleding en voetballen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Geslacht
Type
‪MATERIAAL‬
Maat
Merk
‪TYPE GEBRUIKER‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪football clubs‬
‪land‬
Sticker
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 39560 reviews

Voetbaltenue kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een voetbaltenue? Bij Decathlon kun je complete voetbaltenues kopen van veel verschillende kleuren en maten. Je vindt hier een voetbaltenue voor heren, dames en kinderen. We hebben voetbaltenues waar je lekker in kunt trainen, maar we hebben ook voetbaltenues waar je wedstrijden in kunt spelen. Een voetbaltenue bestaat uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en een paar voetbalsokken. Aan het begin en het einde van het seizoen zal dit voldoende zijn als je gaat trainen, maar in de winter is het fijner om er nog een trainingspak overheen te dragen met misschien wel een thermoshirt onder je voetbalshirt.

Voetbaltenue kind

De jeugd heeft de toekomst! Daarom vind je bij Decathlon veel verschillende voetbaltenues voor kinderen. Kinderen hebben vaak een uitgesproken smaak en willen op de training ook graag opvallen in hun voetbalkleding. Daarom vind je hier voetbalshirts, voetbalbroekjes en sokken in veel verschillende kleuren. Zo zit er altijd iets tussen wat ze mooi vinden! Maak hun outfit compleet met een mooi trainingspak en een regenjas voor de vele regenachtige avonden waarop natuurlijk gewoon doorgespeeld wordt.

Goedkope voetbaltenues

Je vindt bij Decathlon al voor weinig geld een voetbaltenue. Dit komt, omdat de missie van Decathlon en Kipsta is om sport zo toegankelijk mogelijk te maken. En omdat we het hele proces van ontwerp tot productie in eigen handen hebben, kunnen we de prijs van KIPSTA voetbaltenues zo laag houden. Voor gezinnen met kinderen hebben we al een kinder voetbaltenue voor nog geen 10 euro. Ideaal als je kind wilt starten met voetbal.