Voetbaltenue

Voetbaltenue

Bij Decathlon vind je een voetbaltenue voor heren, dames en kinderen. We hebben voetbaltenues voor beginnende en ervaren voetballers. Dus ben je opzoek naar een voetbalshirt, voetbalbroekje, trainingspak, voetbalsokken, keeperstenue of thermokleding hier ben je aan het juiste adres. Een compleet voetbaltenue koop je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze voetbaldoeltjes, voetbalschoenen en voetballen.
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Merk
Type
Niveau
Weersomstandigheden
Levertijd
Kleur
Prijs
220 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 24786 reviews

  Voetbaltenue kopen bij Decathlon

  Ben je op zoek naar een voetbaltenue? Bij Decathlon kun je complete voetbaltenues kopen van veel verschillende kleuren en maten. Je vindt hier een voetbaltenue voor heren, dames en kinderen. We hebben voetbaltenues waar je lekker in kunt trainen, maar we hebben ook voetbaltenues waar je wedstrijden in kunt spelen. Een voetbaltenue bestaat uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en een paar voetbalsokken. Aan het begin en het einde van het seizoen zal dit voldoende zijn als je gaat trainen, maar in de winter is het fijner om er nog een trainingspak overheen te dragen met misschien wel een thermoshirt onder je voetbalshirt.

  Goedkope voetbaltenues

  Je vindt bij Decathlon al voor weinig geld een voetbaltenue. Dit komt, omdat de missie van Decathlon en Kipsta is om sport zo toegankelijk mogelijk te maken. En als je voor niet te veel geld al een voetbaltenue kunt kopen dan ben je eerder instaat om te gaan voetballen. Voor gezinnen met kinderen hebben een kinder voetbaltenue voor nog geen 10 euro. Ideaal als je kind voetbal wilt proberen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen