Weegschaal

Weegschaal

Wil jij gewicht meten? Bijvoorbeeld omdat je aan het afvallen bent of wilt aankomen? Of omdat je op vliegreis gaat en je jouw koffer vol souvenirtjes wil stoppen? Meten is weten! Gebruik daarom een weegschaal. In ons assortiment vind je een weegschaal om je lichaamsgewicht en eventueel spiermassa te meten. Daarnaast hebben wij ook een weegschaal om je bagage mee te wegen. Wil jij dus precies het gewicht van iets weten? Bekijk ons assortiment! Ben je ook op zoek naar een wereldstekker, reiskussen of een heuptasje voor je vliegreis? Bekijk dan ook onze reisaccessoires. Zoek je gewichten om je spiermassa mee te vergroten of als hulpmiddel om af te vallen? Bekijk dan ook ons fitnessmateriaal.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
230,00
131,50
65,00
Antislip schaal Beurer PS 240
BEURER

Antislip schaal Beurer PS 240

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

168,00
131,50
68,95 -34%
45,15
168,00
61,95
91,95 -15%
77,70
94,95 -9%
85,55
4.5/5 Op basis van 3171 reviews

Maak je lichaamsgewicht inzichtelijk met een personenweegschaal

Is het voor jou belangrijk om je lichaamsgewicht goed in de gaten te houden? Heb jij een doel voor ogen? Of dat nu afvallen is of juist aankomen, met een personenweegschaal kun jij precies meten hoeveel kilogram jouw lichaam weegt. Het mooie design maakt dat deze personenweegschaal zo in je badkamer of een andere plek in je huis kan blijven staan. De plaat is van stevig glas en de display is daarbij goed af te lezen. Ben je ook geïnteresseerd in je BMI, vet-, spier-, en botmassa? En hoeveel vochtpercentage jouw lichaam bevat? Dan is een personenweegschaal met uitgebreide functies voor jou aan te raden. Daarnaast hebben we een model waarbij je jouw metingen ook nog eens handig kunt bijhouden met je smartphone. Zo kun je de ontwikkeling over de langer termijn inzien. Dat is beter dan korte termijn, aangezien dit weinig zegt. Door je metingen op deze manier inzichtelijk te hebben, zie je welke progressie jij hebt gemaakt.

Weegschaal kopen voor jezelf, je bagage of het vissen

Voor welk gebruik zoek jij een weegschaal? Wat dat ook is, bij ons kun je jouw nieuwe weegschaal kopen. Onze personenweegschalen bieden we enkel aan in de vorm van een digitale weegschaal. Dat houdt in dat het gewicht in cijfers wordt weergegeven op de display. Dat is anders dan bij een analoge plaat, waarbij het gewicht met de wijzers wordt aangewezen. Een weegschaal kopen voor op reis? Een bagageweegschaal vind je bij Decathlon in zowel analoge als digitale uitvoering. Allebei de vormen hebben het voordeel dat ze niet groot zijn en dus makkelijk mee te nemen zijn in je tas. Daarmee kun je het gewicht van jouw koffer of rugzak gemakkelijk meten voordat je je bagage afgeeft bij de vliegtuighal. Niet alleen personen en bagage worden gemeten. Ook voor het vissen en jagen kun je bij ons een weegschaal kopen. Hoe zwaar is de vis of het dier dat je gevangen hebt? Onze weeghaken kunnen tot 200 kilogram gewicht meten.