Kampeerwinkel

De online kampeerwinkel van Decathlon! Exclusieve aanbieder van Quechua Fresh & Black tenten

Kamperen doe je in onze Quechua tenten. Wil je ook nog lekker lang uitslapen? Kies dan voor een Fresh & Black tent! Ook hebben wij een ruim aanbod voor kampeerartikelen. Denk hierbij aan slaapzakken, slaapmatjes en verschillende kampeerstoelen en tafels.

4 producten voor Kamperen

Populaire producten

Quechua

Zelfopblazend slaapmatje Comfort | breedte 65 cm

(670)
Quechua

Kampeer luchtbed Air Basic | 1 persoon - breedte 70 cm

(2018)
Quechua

Oplaadbare elektrische pomp voor de camping

(1968)
Quechua

Lakenzak voor slaapzak comfort katoen beige

(595)

Sportadvies

Tenten

Binnen de online kampeerwinkel van Decathlon.nl kun je los van slaapzakken, luchtbedden en pompen en overige kampeerspullen uiteraard ook gewoon een tent kopen. Van de handige Quechua 2 Seconds tent tot de Arpenaz familietenten met verschillende cabines, er is voor iedere kampeerder een geschikte tent. De Quechua tenten zijn stuk voor stuk inhouse ontwikkeld en zijn verkrijgbaar in elke prijscategorie met een ideale prijs/kwaliteitverhouding! Waar heb je een tent voor nodig, ga je naar een festival of op vakantie? Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare tentsoorten in onze kampeershop: met elk hun eigen specificaties voor verschillende weersomstandigheden en gezelschappen van elk formaat.

Slaapmateriaal

Ook wanneer je op zoek bent naar slaapmateriaal, ben je bij Decathlon.nl op de juiste plek. Je vindt hier slaapzakken en matjes met bijhorende accessoires die geschikt zijn voor alle verschillende manieren van kamperen. Of je nu met het gezin of met vrienden op de camping staat of tijdens een trektocht in koude omstandigheden de nacht wilt doorkomen. Natuurlijk biedt Decathlon ook slaapzakken voor meerdere personen. Onze slaapzakken zijn van hoge kwaliteit voor een aangename prijs. Qua gewicht zijn ze ideaal, de slaapzakken zijn licht en compact op te bergen of mee te nemen.

Kampeermeubilair

Om comfortabel te kunnen kamperen is het belangrijk het juiste kampeermeubilair te hebben. Quechua produceert lichte en stevige campingstoelen en tafels die gemakkelijk te vervoeren zijn. Denk ook aan een keukenmeubel om veilig te kunnen koken.

Koken en drinken

Met ons breed aanbod aan kookgerei, drinkflessen en koelboxen kun je er zeker van zijn om je kampeeruitrusting helemaal compleet te maken. Ook hier geld compact als centraal woord, pannensetjes zijn gemakkelijk inelkaar op te bergen, en met onze innovatieve opblaasbare koeltassen kun je ruimte besparen.