Zeehengels en Molens

Zeehengels en Molens

Voor het zeevissen zijn er speciale zeehengels en molens. Een zeehengel is vaak een stuk steviger en heeft een hoog werpgewicht. Daarnaast moet er op je zeehengel een sterke molen. Je werpt ver uit vanaf het strand dus er moet lekker veel lijn op kunnen. Bekijk hier ons assortiment en bestel ook direct onze zee onderlijnen, zeevis kunstaas en zeevis lijn.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
Prijs
4.3/5 Op basis van 5066 reviews

Zeevis hengels en sets

In Nederland wordt er veel gedaan aan vissen op zee. Dit kan vanaf een boot in het water zelf of vanaf de kant. De plek waar je gaat vissen wordt ook wel de stek genoemd. Wanneer je gaat vissen op zee is het belangrijk dat je goed kijkt welke plek geschikt is. Wanneer je gaat vissen op de zeebaars kun je het beste het water opzoeken waar zich obstakels in bevinden, zoals stenen en paalhoofden. Platvissen zul je het snelste vangen op een plek waar een zandbodem is. Ook zijn muien altijd geschikt om te gaan vissen. Bij Decathlon bieden wij hengels voor zowel de beginnende hengelaar als de ervaren visser. Wij hebben onder andere een kennismakingsset met met hengel, molen en gebruiksklare montages voor wie het vissen op zee wil ontdekken. Maar ook voor half gevorderde en ervaren hengelaars bieden wij krachtige hengelaars. Wanneer je vanaf de kant gaat vissen kunnen hengelsteunen erg handig zijn. Je moet je hengel namelijk schuin houden en zo blijft hij stabiel staan.

Welke soort behoort tot de zeevis

Wanneer je gaat vissen op zee zijn er verschillende soorten vissen die je kunt gaan vangen. Onder andere de zeebaars, kabeljauw, gul, wijting, paling en platvis kun je vangen met behulp van verschillende aassoorten. Wanneer je gaat vissen op de zeebaars kun je kunstaas gebruiken. Wanneer je op bijvoorbeeld de gul en kabeljauw gaat kun je ook shads gebruiken. Daarnaast is het zo dat bijna alle soorten vissen zeepieren en zagers eten. Met dit aas maak je vrijwel altijd kans om wat te vangen als je gaat vissen op zee.