Opblaasbare kano / kajak

Opblaasbare kano / kajak

Een opblaasbare kano of kajak koop je relatief goedkoop bij Decathlon. Onze opblaasbare kano's zijn opvouwbaar. Je kunt ze eenvoudig opvouwen en in de bijgeleverde rugzak vervoeren. Je kunt jouw opblaasbare kajak of kano snel oppompen met onze bijbassende pompen. Naast een inflatable kano heb je natuurlijk ook een peddel nodig. De opblaas kajaks en kano's van Itiwit hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding en op elk model krijg je 2 jaar garantie. Nee als je het water op gaat ook zwemkleding, een handdoek en een drybag of waterdichte ton mee. Veel plezier met jouw opblaasbare kano!

Advies nodig?
Hoe kies ik een kajak? | Decathlon.nl
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪AANTAL PERSONEN‬
‪MAX. DRAAGVERMOGEN‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
Ontdek de nieuwe Kajak catalogus
Bekijk nu
1.320,00
1.346,20
Gumotex Palava Kano
GUMOTEX

Gumotex Palava Kano

Verkocht en verstuurd door BEWAK

Nieuw
249,99
Opblaasbare toerkajak voor 1 persoon
ITIWIT

Opblaasbare toerkajak voor 1 persoon

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.2/5 Op basis van 5248 reviews

Opblaasbare kano

Ben je op zoek naar een opblaasbare kano die eenvoudig op te vouwen is? Decathlon biedt een breed assortiment aan opblaasbare kano's voor een zeer lage prijs. Onze opblaasbare kano's blaas je eenvourig op met een bijpassende kano pomp. Wij bieden opblaasbare kajaks tot wel 4 personen! Ook hebben wij opblaasbare kano's met een hardere bodem, deze gaan haast niet lek en zorgen ervoor dat jij onbezorgd kan varen met je opblaasbare kano. Vouw je opblaasbare kano eenvoudig op tot een kleine rugzak om hem makkelijk mee te nemen op reis.

Opblaasbare kano kopen bij Decathlon

De opblaasbare kano's van Decathlon vallen onder het eigen merk Itiwit. Alle producten van Itiwit zijn uitvoerig getest en ontworpen door experts op het gebied van kanovaren. Op die manier zijn de producten van hoge kwaliteit maar kan de prijs laag blijven. Zo maken wij sport toegankelijk voor iedereen en kan ook jij een sport als kajak ontdekken. Op al onze producten, en dus ook onze opblaasbare kajaks, zit 2 jaar garantie en gratis retour.

Opvouwbare kano

Een opblaasbare kano is ook altijd een opvouwbare kano, wel zijn er ook opvouwbaar kano's die niet opblaasbaar zijn. Dit zijn dan kano's die bestaan uit losse onderdelen die je kan opvouwen. Door dat je de opblaarbare kano kan opvouwen als deze geen lucht meer bevat, is de kano gemakelijk mee te nemen. Een opblaasbare kano moet je oppompen met een pomp die geschikt is hiervoor. Bekijk ook onze kajak spanbanden voor als je een harde kano wil meenemen en vergeet niet om een kajak peddels mee te nemen als je het water op gaat.