Badmintonschoenen

Badmintonschoenen

Wil je badmintonschoenen kopen? Bij Decathlon kun je badmintonschoenen kopen voor dames, heren, jongens en meisjes voor verschillende niveau's. Badmintonschoenen moeten licht en stabiel zijn en tegelijkertijd veel grip bieden. We hebben schoenen van de merken Artengo, Asics, Babolat en ons nieuwe eigen badmintonmerk Perfly. Op zoek naar een badminton racket? Bekijk onze badminton rackets.
Advies nodig?
Hoe kies je de juiste badmintonschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
Vanaf
120,00 -41%
70,50
4.5/5 Op basis van 3133 reviews

BADMINTONSCHOENEN KOPEN BIJ DECATHLON

Op zoek naar de juiste badmintonschoen? Binnen Decathlon hebben we een ruim assortiment voor iedere soort speler. De twee belangrijkste uitgangspunten om rekening mee te houden zijn steun en de demping van de badmintonschoen. Omdat je tijdens het spel veel beweegt, is het belangrijk dat de schoen voldoende ondersteuning biedt. Het is daarom ook niet aan om een hardloopschoen te gebruiken tijdens het badmintonnen. Bovendien zal een hardloopschoen hard slijten op een binnenvloer. Wel kan je je squashschoen gebruiken om mee te badmintonnen. Zorg tijdens het passen dat je altijd de sok draagt, die je ook tijdens het spel draagt. Heb je hulp nodig bij het kiezen van je juiste badmintonschoen, vraag dan een medewerker in onze winkel.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over badmintonschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN BADMINTON SCHOENEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).