Hoepels

Hoepels

Hoepels zijn te gebruiken bij verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld bij tijdens trainingen of wedstrijden van ritmische gymnastiek. Hoepels kun je ook gebruiken als trainingsaccessoire om voor een strakker figuur te trainen. Of gewoon voor kinderen om mee te spelen, of voor een informeel wedstrijdje met je vrienden wie het langst kan ronddraaien met de heupen. Veelzijdig te gebruiken dus! Of je nu jong bent of wat ouder, man of vrouw, hoepels zijn voor iedereen leuk. Bekijk ook ons assortiment turnaccessoires voor meer ritmische gymnastiek producten, of ons fitnessmateriaal om je spieren te trainen.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Kleur
Prijs
€69,99 -35%
€44,99
4.4/5 Op basis van 1866 reviews

Waar let je op bij een hoepel kopen?

Wil jij een hoepel kopen? Wij helpen je kiezen. Bij een hoepel kopen moet je namelijk op een paar dingen letten. Bijvoorbeeld de diameter. Onze kleinste hoepel heeft een diameter van 50 centimeter, deze is ideaal voor de jonge gymnasten. Onze grootste hoepel heeft een diameter van 85 centimeter, deze raden wij aan voor een kind vanaf 14 jaar. Wil je een hoepel kopen voor fitness? Dan let je vooral op het gewicht. Zo hebben wij bijvoorbeeld een verzwaarde hoepel van 1.4 kilogram in ons assortiment. Hoe zwaarder de hoepel, hoe intensiever de training, hoe meer dit van je spieren vraagt. Bij onze fitness hoelahoep kun je zelf bepalen hoe groot je deze maakt. Je kunt de stukken in elkaar klikken tot een diameter van 90cm . Ook geldt: hoe groter de diameter van de hoepel, hoe groter de uitdaging om deze te laten draaien. Wij raden beginners dan ook aan om een deel te verwijderen en eerst te oefenen met een kleinere diameter.

Hoe werkt een sport hoepel en wat train je ermee?

Hoe begin je met een sport hoepel? Dat vertellen wij je. Ga rechtop staan en stap in de hoepel. Je hoepel plaats je ter hoogte van je taille. Draai hierna cirkels met je heupen. Je zal merken dat de hoepel rondjes gaat draaien. Heb je dit door? Dan kun je je benen wat meer uit elkaar zetten. Een sport hoepel helpt je om je spieren te versterken op een leuke, speelse manier. Je versterkt je billen, rug, benen en buikspieren. Daarnaast oefen je ook je coördinatie en evenwicht. Een ideale training dus om af te slanken, een strakker figuur te krijgen of om je buikspieren sterker te maken! Bij ons kun je goedkoop een sport hoepel kopen. Wij bieden namelijk altijd een goede prijs, voor ieder budget. Zo maken we sport toegankelijk voor iedereen.