Rugby schoenen

Rugby schoenen

Rugby schoenen kopen bij Decathlon. Of de zon nu schijnt of dat het regent, het maakt niet uit, er wordt gerugbyd. Daarvoor heb je wel de juiste schoenen nodig. Bij Decathlon verkopen we verschillende soorten rugby schoenen waarmee je in elk weer kunt spelen en die comfortabel zitten. Speel je uitsluitend op kunstgras? Dan kun je spelen met kunststof noppen. Onze aluminium- en hybride noppen zijn het best geschikt voor natuurgras, omdat het beter geschikt is voor drassige omstandigheden. Kijk elders op deze site voor onze rugbykleding en onze lichaamsprotectie. En vergeet je speciale rugby sokken niet!

Advies nodig?
Hoe kies ik rugbyschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
‪TYPE TERREIN‬
‪TYPE ZOOL‬
‪TYPE NOPPEN‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
22,76
27,23
Studs Uhlsport Aluminium 6 kt
UHLSPORT

Studs Uhlsport Aluminium 6 kt

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

19,99
TPU schroefnoppen voor voetbal en rugby
ADIDAS

TPU schroefnoppen voor voetbal en rugby

(6)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.4/5 Op basis van 869 reviews

Op zoek naar rugbyschoenen?

Zoek jij nieuwe rugbyschoenen? Decathlon en Offload, ons rugbymerk, hebben de beste modellen voor je geselecteerd, zodat je onder alle omstandigheden veilig en fijn kunt rugbyen.

Onze rugbyschoenen bieden comfort, grip en optimale ondersteuning. Verschillende modellen zijn geschikt voor verschillende spelniveaus en mate van intensiteit. Bij de keuze van jouw rugbyschoenen houd je ook rekening met de positie die je speelt.

We hebben rugbyschoenen met aluminium noppen, kunststof noppen en hybride modellen: Die hebben zowel kunststof als aluminium studs.

Spelers in de scrum zijn beter geholpen met schoenen met méér noppen. De noppen bieden je houvast: Je staat steviger in het veld! Spelers aan de zijkant moeten méér snelheid maken. Noppen beremmen je enigszins: Kies daarom voor rugbyschoenen met minder noppen.

Rugby op verschillende ondergronden

Decathlon houdt er rekening mee dat rugby onder verschillende (weers)omstandigheden gespeeld wordt. Bij natte omstandigheden werken de aluminium schroefnoppen het best. Op droge ondergrond volstaan kunststof noppen vaak óók. Ook voor kunstgras zijn deze schoenen uitermate geschikt.

Zorg voor je rugbyschoenen

Om je rugbyschoenen zo lang mogelijk goed te houden, moet je er voor zorgen. Vergeet je aluminium noppen niet regelmatig te vervangen, om zo je grip te houden. Heb je leren schoenen? Zorg dan dat je ze regelmatig invet, en dat je ze droog krijgt (met bijvoorbeeld een krant in de schoen). Synthetische schoenen kun je juist goed een beetje nat maken, om ze zo schoon te krijgen. Hoe dan ook: Laat je schoenen niet te lang in een vochtige omgeving liggen!