Danskleding

Danskleding

Bij Decathlon hebben we kleding voor verschillende dansstijlen, namelijk ballet, jazz en moderne dans, hip hop en streetdance, en fitness dance!

Advies nodig?
Wat heb ik nodig als ik begin met dansen?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 7861 reviews

Hoe kies je een outfit voor ballet?

Het klassieke balletpakje wordt vaak aanbevolen, of zelfs verplicht, door de balletlerares. Het wordt meestal gedragen zonder ondergoed onder.Door het balletpakje te combineren met een maillot blijft het pakje beter zitten bij alle bewegingen die je maakt.De perfecte uitrusting van een ballerina bestaat uit een balletpakje, een maillot en demi-pointes. En om de spieren op te warmen voor de les en afkoeling te voorkomen na de les, is een cache-coeur aan te raden.

Hoe kies je een outfit voor moderne dans?

De outfit voor moderne dans is vaak veel vrijer dan die voor ballet, die meestal door de lerares wordt opgelegd.Je moet er alleen voor zorgen dat je kleding comfortabel zit en je niet hindert in je bewegingen. Ideale combinaties zijn een wijde broek + aansluitend topje of een aansluitende broek + ruim topje. Aarzel ook niet om kledingstukken over elkaar te dragen (T-shirt + mouwloos topje of T-shirt + danstopje) voor nog meer stijl!