Gymschoenen

Gymschoenen

Ben jij op zoek naar gymschoenen of kindersneakers? Decathlon heeft een ruime keuze aan sneakers, kinderschoenen en (zaal) gymschoenen voor kinderen en peuters. Uiteraard geven de gymschoenen voor in de zaal niet af. De gymschoenen voor peuters en kinderen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk aan te trekken zijn. Naast ons eigen merk hebben we ook gymschoenen van Puma en gymschoenen van Adidas in onze collectie. Opzoek naar een volledige gymoutfit? Kijk dan ook eens naar het assortiment kinderkleding en kleuterkleding voor schoolgym.
Advies nodig?
Waar moet ik op letten bij het kopen van gymschoenen voor mijn kind?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Sticker
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 155509 reviews

Zaal gymschoenen kind

Onze zaal gymschoenen zijn makkelijk aan te trekken en geven niet af. Deze schoenen zijn ideaal voor kleutergym door de non-marking zool. We bieden een ruim assortiment gymschoenen voor jongens en gymschoenen voor meisjes aan. Bij Decathlon kan je tercht voor witte gymschoenen maar ons assortiment heeft ook gymschoenen met een leuke print. Voor elk kind is er een bij ons een zaal gymschoen die goed bij hem of haar past. Onze schoenen zijn erg soepel om de voeten ruimte te geven om te blijven ontwikkelen.

Welke gymschoenen zijn het beste voor mijn kind?

Tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar spelen de voeten een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Onze schoenen beantwoorden aan de specifieke behoeften van kindervoetjes tijdens de verschillende ontwikkelingsstadia van een kind. Van 1 tot 2 jaar (maat 20 tot 24): kinderen zetten hun eerste stapjes. De voetjes zijn plat, rond en vlezig: onze schoentjes zijn erg soepel om de natuurlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. Van 3 tot 6 jaar (maat 25 tot 30): het kind stapt steeds beter, leert rennen en springen. De voeten worden gespierder en smaller, de voetwelving begint zich te vormen: onze sneakers zijn flexibel en ondersteunen de hiel. Ook hebben wij gymschoenen voor oudere kinderen. Neem een kijkje tussen ons gehele assortiment gymschoenen voor peuters en kinderen!