Funtubes

Funtubes

De leukste funtubes voor achter een boot of achter een kabelbaan om liggend of zittend over het water te vliegen vind je bij Decathlon. Wij bieden funtubes van hoge kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ook onze collectie waterski artikelen en draag zwemkleding of een wetsuits. Bij Decathlon krijg je 2 jaar garantie op iedere funtube. Shop hier de funtube die bij je past!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
349,00
Jobe Proton Funtube 2P
JOBE

Jobe Proton Funtube 2P

Verkocht en verstuurd door Watersports4fun

Nieuw
149,99
Funtube voor 2 personen Double Trouble
JOBE

Funtube voor 2 personen Double Trouble

(6)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
28,99
Quick release voor funtube
JOBE

Quick release voor funtube

(8)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
3.6/5 Op basis van 203 reviews

Funtubes bij Decathlon

Ben jij wel klaar met het standaard bootje varen en zoek je iets extremers? Ga dan voor een band achter een boot, een zogenaamde funtube. Funtubes zijn hele sterke opblaasbare banden die je door middel van een speciaal touw achter je boot kunt leggen. Je kunt er tijdens je boottocht lekker op liggen maar je kunt natuurlijk ook hard varen, bochten maken en zo moeite moeten doen om in je funtube te blijven liggen. Funtubes zijn geschikt voor 1 of meerdere personen. Gebruik je een funtube om hard mee te varen dan draag je altijd een impactvest, daarmee bescherm je namelijk je vitale organen wanneer je van de funtube afvalt en een harde klap maakt op het water. Veiligheid is het belangrijkst bij het gebruik van funtubes. En daarmee bedoelen we niet alleen je eigen veiligheid, maar juist ook die van de andere watersporters. Vaar daarom altijd in de daarvoor bestemde gebieden en let altijd op wat er om je heen gebeurd. Alleen dan houden we het water veilig voor iedereen!

Band voor achter de boot kopen

Een band voor achter je speedboot kies je niet elke dag. Je wil natuurlijk wel dat hij goed is en voldoet aan jouw eisen. De funtubes die wij verkopen zijn van het merk Jobe. Een Jobe funtube zorgt voor urenlang plezier op het water en is verkrijgbaar in zowel een single als een duo uitvoering. Met de tweepersoons uitvoering van de Jobe funtube heb je elkaar nodig om stabiel te blijven liggen. Valt de een eraf zal dat vrijwel zeker ook gebeuren met de andere persoon. Als je zorgvuldig en voorzichtig omgaat met je gekochte band voor achter de boot dan kan hij zeker jaren mee. Spoel de funtube altijd af na gebruik en laat hem niet opgeblazen liggen. Pas ook altijd op met scherpe stenen of stukjes glas, deze kunnen je band beschadigen waardoor je niet meer veilig met je band achter de boot kunt varen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een banaan achter een boot. Dit is een leuk alternatief voor een band achter een boot. Beide kun je bij ons kopen.