Massage

Massage

Wil je na je training of wedstrijd je spieren verzorgen? Door middel van een massage neem je de spanning in je spieren weg, maak je het weefsel los, verbeter je de doorbloeding en bevorder je het herstel van je spieren. Allemaal goede redenen dus om je spieren goed te behandelen met een massage. Maar voor zo’n massage kun je niet altijd naar een masseur. Daarom bieden wij producten waarmee je het zelf kunt doen, zoals foam rollers en massagegel. Wil jij je lichaam extra ondersteuning bieden tijdens het sporten? Draag voor optimale ontspanning ook een badjas. Bekijk ook onze braces en sporttape.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
Maat
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€17,95
€649,99
€44,99
€89,90 -16%
€74,95
4.6/5 Op basis van 7148 reviews

Waarom zou je een massage roller gebruiken en hoe werkt het?

Een massage roller is geschikt om je armen, benen, voeten, rug, nek, en meer plekken zelf te kunnen masseren. Met deze zelfmassage verminder je spierpijn en stijfheid en verlaag je de kans op blessures. Ook kun je de massage roller gebruiken om spierknopen los te maken. Je plaatst je gewicht op de roller en zoekt het pijnlijke punt, zodra je de roller druk voelt geven houd je dit nog 20 tot 30 seconden vast. Om je spieren te ontspannen rol je over de massage roller heen. Je kunt zelf bepalen hoeveel druk je op je spiergroepen zet door meer of minder lichaamsgewicht te gebruiken. Doordat er druk op het gebied komt te staan, wordt je bindweefsel geactiveerd en losgemasseerd. Zo verbeter je de doorbloeding en maak je je spieren losser.

Welk soort massageproduct past bij jou: de foam roller, olie of een bal?

In ons assortiment vind je verschillende attributen om zelfmassage mee te doen. Een foam roller is een voorbeeld van een product die je helpt bij je spierherstel. Deze is cilindervormig en heeft een profiel, bij de ene is deze dieper dan bij de andere. Hoe dieper het profiel, hoe dieper je in het weefsel kunt masseren en hoe intenser je de massage kunt maken. Zo’n foam roller kan hard zijn, of juist van zachter materiaal. Als je net begint met zelfmassage, raden wij je aan om met een zachte rol te beginnen. Naast een foam roller, kun je ook kiezen voor olie. Door olie te gebruiken tijdens het masseren van je spieren, glijden je vingers makkelijk over je lichaam. Zo vermijd je pijnlijke stroefheid, anders kan het voelen alsof je jezelf aan het knijpen bent. Let wel op dat je handdoeken binnen handbereik hebt, om na de massage je huid schoon te vegen. Sommige oliën kunnen namelijk vlekken achterlaten op je kleding. Ook vind je in ons assortiment verschillende massageballen, elektronische en vibrerende massage-artikelen en massagesticks. Bekijk gerust online wat wij voor jou kunnen betekenen. Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Je kunt kiezen of je jouw bestelling wilt laten thuisbezorgen of wilt komen ophalen in de winkel. Waar die is? We hebben 21 vestigingen door heel Nederland, bekijk op onze winkelpagina welke het dichtst bij jou is!