Lange sportbroeken

Lange sportbroeken

Zoek je een lange sportbroek? Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment lange sportbroeken, geschikt voor elke sport. Zoals bijvoorbeeld voetbal trainingsbroeken. Decathlon heeft lange sportbroeken van veel verschillende merken. Zo hebben we lange sportbroeken van onze eigen merken zoals Domyos, Forclaz en Kipsta, maar ook van andere grote sportmerken als Adidas en Puma. Op zoek naar een compleet trainingspak? Bekijk ook eens onze trainingspakken! Sport je liever in een short? Bekijk dan onze korte sportbroeken.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
‪MATERIAAL‬
‪WANNEER‬
Kleur
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Prijs
4.5/5 Op basis van 120191 reviews

Lange sportbroek heren

Wil je een lange sportbroek voor heren kopen? Decathlon heeft voor iedere man de perfecte lange sportbroek. Een lange heren sportbroek is fijn om in te sporten tijdens koud weer. Als het buiten of op je sportlocatie koud is houdt een lange sportbroek je benen goed warm tijdens het sporten. Het is erg belangrijk om je spieren warm te maken én te houden tijdens het sporten. Kou kan namelijk voor meer blessures zorgen. Je bloedvaten vernauwen door de kou, waardoor je spieren en organen minder toevoer krijgen en dat zorgt weer voor blessures. Opgelet heren! Koop daarom snel een lange heren sportbroek en voorkom blessures. Je hoeft trouwens onze lange heren sportbroeken niet alleen maar tijdens het sporten te dragen. Ze zijn ook ideaal om over je korte sportbroek te trekken als je naar je sportlocatie fietst, loopt of misschien wel stept. Ook voor een luie avond op de bank zijn onze lange sportbroeken voor heren heerlijk om aan te trekken. Maar dan alleen als je de dag erna weer genoeg beweegt!

Lange sportbroek dames

Ook voor dames hebben we fijne lange sportbroeken. Decathlon heeft voor iedereen een ideale lange dames sportbroek. De laatste tijd dragen vrouwen steeds vaker een strakke lange sportbroek. Daarom hebben wij in ons assortiment veel lange strakke sportbroeken. Uiteraard hebben we ook lange wijde en losse sportbroeken voor vrouwen. In ons assortiment lange sportbroeken bieden we ook veel verschillende kleuren. Zo hebben we voor dames witte en zwarte lange sportbroeken. Ook blauw, rood en roze is beschikbaar in ons assortiment van lange dames sportbroeken. Bij Decathlon hebben we van verschillende merken lange dames sportbroeken. Zo hebben we lange sportbroeken van o.a. Adidas, Puma, Domyos en Forclaz.