Racefiets

Category image

Fiets je ook graag door een mooi landschap, over heuvelachtige wegen en misschien zelfs in de bergen? Dan doe je dat waarschijnlijk niet op je gewone fiets, maar pak je daarvoor je racefiets. Heb je die niet? Een goede racefiets kopen doe je bij Decathlon. Ook voor de juiste fietskleding tijdens je ritjes zit je bij ons goed.

Filter
Terug naar artikelen
Filteren op
Aantal versnellingen
Gebruiksfrequentie
Frame materiaal
Prijs
Kleur
€44999
2 kleuren
B'twin

Racefiets Triban 500

(30)
Vanaf
€79999
2 kleuren
B'twin

Racefiets Triban 540

(47)
€1.249,99 -11%
€110000
B'twin

Racefiets Ultra 920 AF (aluminium frame)

(36)
20 Artikelen
€25999

2 kleuren
€44999

€64999

€99999

€150000

€139999

€380000

€339,99 -17%
€27999

€64999

€220000

€160000

€64999

€42999

€1.649,99 -21%
€130000

2 kleuren
€79999

€1.249,99 -11%
€110000

€349999

€949,99 -12%
€82999

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

€1.799,99 -16%
€150000

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

€599,99 -8%
€54999

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

4.5/5 Op basis van 271 reviews

Racefietsen van b'Twin

Het is belangrijk om tijdens de oriënterende fase goede informatie in te winnen. Vooral als het gaat om een investeringsproduct. Een racefiets is een specifiek product die je niet zomaar voor recreatieve fietstochten zal gebruiken. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden voordat je een aankoop gaat doen. Bij Decatlon verkopen wij racefietsen van b'Twin, dit is ons eigen merk en doordat wij de productie in eigen handen hebben blijven de lijntjes lekker kort. Dit scheelt ook in de prijs en de fietsen hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. b'Twin geeft een levenslange garantie op frames, stuurpennen en vaste voorvorken! Voordat je een fiets gaat aanschaffen is het belangrijk om alvast te weten hoe vaak je wilt gaan fietsen. Ook het terrein is hier van belang. Probeer je zo goed mogelijk voor te bereiden zodat je straks precies weet wat voor een fiets je nodig hebt.

Bijzondere kenmerken van een wedstrijdfiets voor op de weg

Bent je op zoek naar een ultralichte racefiets die ontworpen is voor wedstrijden en in staat is om elke klim te bedwingen? De competitie-racefietsen van b'Twin worden aanbevolen voor high-level atleten. Je houding op deze fiets is karakteriserend voor racen en het leveren van prestaties en zorgt dat je zo aerodynamisch mogelijk bent. De voornamelijk uit koolstofcomponenten bestaande fiets helpt om hem superlicht te houden! Vergeet niet om een ​​kijkje te nemen bij onze fietsaccessoires en fietsuitrustingen voor een complete fietsset!

Welke fiets is geschikt voor sportieve wielrenners?

De sportreeks racefietsen van b'Twin is ontworpen voor fietsers die iets meer willen dan alleen korte en incidentele ritten. Deze fietsen zijn lichter en hebben een frame dat ontworpen is voor een meer dynamische vorm van fietsen, ongeacht hoe heuvelachtig het terrein is (van vlak tot bergachtig). De sportracefietsen zijn licht (ongeveer 10 kg) en hebben een frame dat te vergelijken is met een competitieframe. Voor verschillende fietsaccessoires zoals bidons, flessenhouders, zadeltassen, enz. en fietsuitrusting zoals fietsbroeken, truien, schoenen, etc. om je fietstochten zo efficiënt mogelijk te maken kun je uiteraard ook terecht bij Decathlon.

De racefiets voor recreatieve fietsers

De recreatieve racefiets voor op de weg is comfortabel en efficiënt. Een recreatieve racefiets is zeer geschikt voor fietsen op de weg en ze zijn comfortabel en gebruiksvriendelijk dankzij het platte stuur dat zorgt voor een enigszins rechte houding. Dit is minder veeleisend dan de houding op een fiets met een met gebogen stuur (racestuur). Met zijn korte geometrie, stijve frame en gebruiksvriendelijk design is de recreatieve racefiets ook zeer geschikt om snel mee door de stad te verplaatsen en als lichte efficiënte racefiets voor woon-werkverkeer. Een racefiets met een plat stuur is een uitstekend compromis tussen snelheid en comfort!

Nederland fietsland

Het grote voordeel van Nederland is dat er overal goed aangelegde fietspaden zijn en dat het lekker vlak is. Een klein nadeel kan zijn dat het vaak waait maar dit kun je ook zien als een extra uitdaging. Nederland kan dus echt gezien worden als een fietsland en hier moeten we gebruik van maken. Fietsen is erg ontspannend en je ziet dat steeds meer mensen de fiets opstappen. Als je van plan bent om een racefiets aan te schaffen dan is het belangrijk om hier de juiste bescherming bij te kiezen. De snelheden kunnen nogal oplopen en een helm is geen overbodige luxe.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over racefietsen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).