Supplementen en vitamines

Supplementen en vitamines

In ons assortiment supplementen vind je alles wat je nodig hebt om het beste uit je sportprestaties te halen. We hebben bijvoorbeeld supplementen die voor extra energie en concentratie zorgen, zoals pre workout. Zoek je supplementen die bijdragen aan het verbeteren van je fysieke prestaties als je zware, kortdurende inspanningen van je spieren vereist? Kijk dan eens in ons aanbod creatine. Vervolgens zijn aminozuren belangrijk voor het herstel van je spieren, hiervoor hebben we BCAA supplementen in ons assortiment. Kom je niet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen? Onze supplementen helpen ze aan te vullen.

Advies nodig?
Wanneer gebruik ik sportvoeding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Prijs
17,95
24,50
Multi Vitamines & Mineralen
WCUP

Multi Vitamines & Mineralen

Verkocht en verstuurd door WCUP Sports Nutrition NV

24,99 -20%
19,99
Multimax 45T
ETIXX

Multimax 45T

Verkocht en verstuurd door Etixx

34,99 -20%
27,99
Manpower 60T
ETIXX

Manpower 60T

Verkocht en verstuurd door Etixx

20,95
25,95
4.9/5 Op basis van 58 reviews

Sport supplementen voor voedingsstoffen en energie

Sport supplementen zijn bedoeld als aanvulling op je voeding, het kan namelijk zo zijn dat je in je dieet niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Onder andere als je vegetariër bent, of als je bepaalde producten niet mag eten: dan heb je meer kans op een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Vegetariërs kunnen bijvoorbeeld minder eiwitten uit vlees halen, omdat zij dat natuurlijk niet eten. Maar als je veel aan sport doet, heeft je lichaam juist veel eiwitten nodig. Daardoor herstellen je spieren namelijk beter en sneller. Hiervoor zijn sport supplementen een ideale oplossing. Je kunt een eiwitshake nemen of aminozuren om je spieren te helen. Maar ook geven bepaalde sport supplementen je meer energie, zodat je je 100% kunt inzetten tijdens je training of wedstrijd. Als je geen ochtendmens bent maar je ‘s ochtends wilt sporten, of als je na een lange werkdag vermoeid naar de sportschool fietst, kan een energieboost namelijk erg wenselijk zijn. Sport supplementen zijn dus voor verschillende doeleinden te gebruiken, maar onthoud wel dat het supplementen zijn en geen vervanging van gezonde voeding.

Fitness supplementen

Heb jij als krachtsporter extra aanvulling nodig in je voeding? Je kunt je doelen namelijk niet alleen met trainen bereiken. Als je vijf keer per week traint, maar je past je voedingsschema niet aan of bereikt je macro’s niet, zal je het succes dat je wilt boeken niet halen. Fitness supplementen helpen je hierbij. Als je veel krachttraining doet, vraag je veel van je spieren. Je vraagt energie, prestaties en uithoudingsvermogen van je spieren en ze moeten ook nog eens snel herstellen tussen je sportsessies door. Fitnessers gebruiken vaak pre workout, creatine, BCAA en/of eiwitten als fitness supplementen. Deze fitness supplementen zijn bij Decathlon verkrijgbaar in verschillende smaken en formaten. Kom gerust langs in een van onze winkels om je te laten informeren. Je kunt bij ons je fitness supplementen ook gemakkelijk online kopen.