NATUSPORT

Natusport NZVT Supplement Beta Alanine - 120 capsules

€23,95
€2.395,00/kg

Beta Alanine zorgt voor synthese van carnosine in je spieren, waardoor je piekinspanning hoger wordt

Smaak: Neutraal

100 g
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Natusport B.V.

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 24 membership punten

Productbeschrijving

Beta Alanine is een niet essentieel aminozuur dat de concentratie van carnosine in je spieren verhoogt. Carnosine heeft een verhogende invloed op de PH-waarde in spieren, hetgeen de energievoorziening en de heropname van melkzuur door je spieren stimuleert. Hierdoor zorgt het voor afname van het verzuurde en vermoeide gevoel. De piekspanning wordt hierdoor verhoogd en het zorgt ervoor dat sporters langere korte intensieve inspanningen aankunnen.

Om maximaal van het effect van Beta Alanine te profiteren is het noodzakelijk om het gedurende een ruime tijdsperiode (4 tot 12 weken) te gebruiken. Hierdoor wordt de voorraad in je spieren maximaal “opgeladen”. Het gebruik van Beta Alanine is door de jaren heen als bewezen veilig betiteld. In het begin kan het nog weleens leiden tot een tintelend gevoel (vooral de benen en armen). Wil je deze bijwerking zo klein mogelijk houden, dan raden we aan om de dagelijkse dosering te verspreiden over de dag in minstens 3 porties, bij voorkeur gecombineerd met een maaltijd. Het positieve effect van Beta Alanine is het sterkst bij intensieve oefeningen die langer dan 1 minuut en korter dan 4 minuten duren.

Technische informatie

Voedingswaarden

Bèta Alanine: 4500mg

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Bèta alanine HCL, (gelatine) Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

VOORRAADADVIES

Bewaaradvies : Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

GEBRUIKSAANWIJZING

Minimaal 4 tot maximaal 6 capsules verspreid over de dag