EMPOSE

Multivitamine Man - 60 Tabs

17,95
Maat:
300ML
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

Alle vitaminen en mineralen speciaal voor de man met een actieve leefstijl. Aangevuld met belangrijke aminozuren, superfoods en plantenextracten. Elke dag maar 1 tablet.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Krijg alle vitaminen en mineralen binnen die je nodig hebt als man met een actieve leefstijl. Aangevuld met belangrijke aminozuren, superfoods en plantenextracten werk je met Empose Nutrition Multi Men Tabs aan een lichaam dat klaar is voor de zwaarste workouts.

In het kort
• Speciaal samengesteld voor het lichaam van de actieve man
• Mutlvitamine A-Z
• Bevat superfoods en plantenextracten
• Bevat belangrijke aminozuren
• 1 Tablet per dag is voldoende
• 60 Doseringen

Empose Nutrition Multi Men Tabs
Empose Multi Men is een multivitamine die speciaal gericht is op de behoeften van de actieve man. Iedere dosering biedt meer dan 30 actieve ingrediënten. Van vitaminen en mineralen tot antioxidanten en aminozuren. Hierdoor weet je zeker dat je elke dag voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt, zodat je lekker fit blijft en je prestaties kunt blijven verhogen.

Vitaminen en mineralen voor een actieve leefstijl
Alle belangrijke ingrediënten die passen bij een actieve leefstijl zijn toegevoegd. Als fanatieke sporter is de behoefte naar deze ingrediënten een stukje hoger dan de gemiddelde persoon. Doordat je sport wordt er meer van je lichaam gevraagd. Gezonde en gevarieerde voeding zorgt voor de inname van alle vitaminen en mineralen, maar niet voor iedereen bestaat de mogelijkheid iedere dag voldoende gezonde voeding binnen te krijgen. In deze situaties kan een supplement als Empose Multi Men uitkomst bieden.

De voordelen van multivitaminen
De vitaminen en mineralen die tijdens het sporten bijvoorbeeld wat meer aandacht kunnen gebruiken, zijn vitamine C, Magnesium en de B vitaminen. Vitamine C draagt bij aan de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning. Magnesium draagt bij aan een goede werking van het zenuwstelsel en eiwitsynthese, wat resulteert in de ontwikkeling en het behoud van spiermassa. De B vitaminen dragen bij aan de vermindering van moeheid en vermoeidheid. De multi tabs van Empose bevatten 12 vitaminen, 14 antioxidanten, 5 aminozuren en 7 mineralen.

Gebruik
Neem dagelijks 1 tablet met water.

Technische informatie

Voedingswaarden

Zie verpakking.

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

Voedingswaarden

Zie verpakking.

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Afgesloten bewaren op een koele en droge plek buiten het bereik van kinderen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Zie verpakking.

Juridische informatie

Dit voedingssupplement dient niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl te worden gebruikt. Afgesloten bewaren op een koele en droge plek, buiten het bereik van kinderen.