NATUSPORT

Natusport Cafeïne PLUS (60 vegan caps)

€18,90
€94,50/kg

Cafeïne PLUS verhoogt de concentratie en alertheid; En ondersteunt het uithoudingsvermogen1

Smaak: Neutraal

60
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Natusport B.V.

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 19 membership punten

Productbeschrijving

Cafeïne is een van nature veel voorkomende stof, die wordt aangetroffen in de bladeren, zaden of vruchten van meer dan 60 planten. Cafeïne werkt als stimulerend middel voor het centrale zenuwstelsel, waardoor het gevoel van vermoeidheid tijdelijk afneemt en de alertheid wordt gestimuleerd. Cafeïne is door zijn aanwezigheid in dagelijkse producten zoals koffie, thee & chocolade een zeer bekend stimulerend middel. Na gebruik ervaren sporters effecten als verhoogde energie, verminderde perceptie van vermoeidheid en verbeterd gevoel van prestatie.

Eén capsule Natusport Cafeïne PLUS bevat maar liefst 262 mg cafeïne uit 2 verschillende bronnen. Voor deze hoge dosis is gekozen, omdat onderzoek heeft aangetoond dat het gewenste effect van cafeïne het beste is bij 3 tot 5 mg cafeïne per kg lichaamsgewicht. Naast pure cafeïne in de vorm van Cafeïne Anhydrate (gedehydrateerde cafeïne in de vorm van gekristalliseerd poeder) is gekozen voor cafeïne in de vorm van Guarana. Guarana is een plant afkomstig uit het Amazonegebied. De plant dankt zijn naam aan de inheemse bevolking, de Guarani. Zij hebben een bijzonder lange traditie in het verwerken van cafeïnehoudende zaden van Guarana voor energiedranken en supplementen.

Naast Cafeïne bestaat de PLUS uit de plantaardige ingrediënten/extracten Raspberry Ketonen en Artisjok. Raspberry Ketonen zorgen voor de geur van frambozen. Ketonen stimuleren de vetverbranding. Ketonen ontstaan als het lichaam overgaat op vetverbranding. Als de concentratie ketonen in het bloed een bepaalde waarde heeft, zijn mensen 'in ketose' - in vetverbranding.

In Artisjok zit Cynarine wat er onder andere voor zorgt dat de lever galvloeistof aanmaakt, hetgeen nodig is voor een goede vertering van vetten

Technische informatie

Voedingswaarden

Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI*; Cafeïne (uit cafeïne anhydrate en guarana extract), 262 mg, **; Vitaminen; Vitamine E (50IU/EI), 17 mg 268%; Natuurlijke extracten; Guarana extract (12%), 100 mg, **; Raspberyy Ketonen (5%), 100 mg, **; Artisjok extract, 10 mg, **; Aminozuren; L-Taurine, 100 mg, **; L-Carnitine, 10 mg, **; * Dagelijkse Referentie Inname ** Geen wettelijke DRI vastgesteld; 1. Deze gezondheidsclaim, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, is op dit moment in behandeling bij de EFSA ( EFSA Opinie: Ten minste 75 mg cafeïne per portie)

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Ingrediënten: Cafeïne anhydrate (250mg) , raspberry ketone 5% extract, l-taurine, guarana extract 12% (uit zaden), L-carnitine tartrate, vitamine E (dl-a-tocopheryl acetate), artisjok extract, plantaardige capsule

VOORRAADADVIES

Na openen goed sluiten. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden.

GEBRUIKSAANWIJZING

Neem maximaal 1 capsule per dag, 30-45 minuten voor activiteit