Trekking uitrusting

Trekking uitrusting

Zorg dat je goed voorbereid begint aan jouw trektocht. Of je nu een trekking in de woestijn of in de bergen gaat doen, bij Decathlon vind je alles om veilig op pad te gaan zoals trekkingstokken, GPS en navigatie, insectenspray en natuurlijk handige drinkflessen en waterzakken.
Advies nodig?
Waar moet je op letten als je op een huttentocht gaat?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.4/5 Op basis van 59028 reviews

Trekking uitrusting

Bij Decathlon vind je alles om je trektocht tot een succes te maken. Denk aan trekkingkleding, trekkingschoenen, wandelschoenen en trekkingaccessoires. De uitrusting die je meeneemt is van cruciaal belang om veilig en goed voorbereid op pad te gaan. Ons aanbod aan hiking uitrusting bestaat uit o.a. trekkerstenten, drinkflessen en waterzakken, wandelstokken en verrekijkers.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze backpacks kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en de meeste slaapzakken hangen in de winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je hiking uitrusting

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).