T-shirts lange mouwen

T-shirts lange mouwen

Ben je op zoek naar een t-shirt met lange mouwen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Bij Decathlon hebben we t-shirts geschikt voor diverse sporten en gemaakt door verschillende merken Sport je liever in een t-shirt met korte mouwen? Bekijk dan onze t-shirts met korte mouwen. Zoek je een complete sport outfit? Bekijk dan ook onze sportbroeken of sportrokjes.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Sport
Merk
‪TYPE RITS‬
‪MATERIAAL‬
Sticker
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 30667 reviews

T-shirt lange mouwen

Wil je een t-shirt met lange mouwen kopen? Ons assortiment is erg breed en bedoeld voor verschillende sporten. Dit betekent echter niet dat je ze ook alleen voor deze sport hoeft te gebruiken. Onze lange mouwen t-shirts zijn te gebruiken voor meerdere activiteiten. Bedenk van te voren wel goed wat je met de longsleeve wil gaan doen. Dan weet je ook welke longsleeve voor die activiteit geschikt is. Een iets losser Artengo longsleeve shirt is namelijk ook prima te gebruiken voor hardlopen als jij ook de voorkeur geeft aan een losser shirt tijdens hardlopen. Wil je juist weer een iets strakker Kalenji lange mouwen shirt gebruiken voor tennis? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zolang jij je maar comfortabel voelt in de lange mouwen t-shirts van Decathlon.

T-shirt met lange mouwen heren

Ben je op zoek naar een lange mouwen t-shirt voor heren? Keuze genoeg bij Decathlon! Deze t-shirts zijn juist bedoeld voor het mannelijke lichaam, dus iets vlakker en over het algemeen breder. Wij hebben ze in verschillende maten, zodat er voor elke man een shirt beschikbaar is. Daarnaast hebben we genoeg kleuren waaruit je kan kiezen. Wij hebben o.a. zwarte, witte en rode lange mouwen t-shirts. Qua budget hebben we ook meer dan genoeg keuze. Onze goedkope sport longsleeves zijn van perfecte prijs/kwaliteit.

T-shirt lange mouw dames

Ook voor de dames hebben we een ruime keuze aan sport longsleeves. Speciaal gemaakt voor het vrouwelijke lichaam, waarbij er meer rekening wordt gehouden met de rondingen van een vrouw. De lange mouwen t-shirts beschikken over voldoende ademend vermogen, zodat je zweet goed kan worden afgevoerd. Bedenk voor jezelf voor welke activiteit je het wilt gebruiken? Tijdens warme activiteiten wil je een longsleeve die beschikt over ademend vermogen, zodat je lekker koel blijft. Voor koudere activiteiten wil je juist dat je longsleeve de warmte vasthoudt , zodat je zelf geen kou lijdt. Wij zorgen ervoor dat onze sport long sleeves goed werken naar jouw behoeftes, zodat jij 100% geconcentreerd kan sporten.