Lorem ipsum

Rental

Waarom kopen als je ook kunt huren? Hoe meer mensen gebruik kunnen maken van hetzelfde product, hoe beter. Huren kan al vanaf €7 per dag.

Huren in 3 stappen

1. Selecteer je producten Geef aan welke dagen je wilt huren (reserveren moet ten minste 5 dagen van tevoren), selecteer de producten die je wilt huren en kies de winkel* waar je ze wilt ophalen. *Verhuur momenteel alleen mogelijk in Utrecht The Wall, Arnhem, Groningen en Kerkrade. 2. Start je avontuur Op de eerste dag van je huurperiode haal je de producten op in de gekozen winkel en kan je avontuur beginnen! 3. Lever je producten weer in Op de laatste dag van de huurperiode breng je de producten terug naar dezelfde winkel als waar je ze hebt opgehaald. Vervolgens controleren onze teams de producten en zorgen voor verder onderhoud.

Kampeerspullen huren
Rental camping

Waarom huren?

Huren is toegankelijke manier om aan je sportproducten te komen. Je hoeft niet te investeren in een nieuw product en wij nemen de gehele service en eventuele reparaties uit handen. Met verhuur kunnen we daarnaast meer mensen laten genieten van dezelfde producten. Zo hoeven we minder nieuwe producten te produceren.

Kampeerspullen huren

Ga jij binnenkort op kampeervakantie of ben je op zoek naar een tent voor een weekend weg? Als je een kampeertent niet veel gebruikt, is het vaak voordeliger om deze te huren. Bij ons huur je al een tent vanaf €7 per dag. Een ander voordeel van een tent huren, is dat je deze niet thuis hoeft op te bergen wanneer je hem niet gebruikt. Met hoeveel personen je ook gaat kamperen, wij hebben de tent die bij jou past. Kies uit een kampeertent voor 2, 3, 4, 5, of 6 personen. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten tenten. Ga je voor onze iconische Fresh & Black pop-up tent of een opblaasbare tent met meerdere compartimenten? Om het je makkelijk te maken, kun je naast een tent ook je andere kampeerspullen, zoals een luchtbed, pomp en slaapzak bij ons huren. We wensen je alvast veel plezier op jouw volgende kampeeravontuur!

Circular Economy

Samen zorgen we voor onze producten

Met onderstaande programma's verlengen wij de levensduur van onze producten. Koop een gebruikt product, ruil je product in voor een giftcard, huur kampeerspullen en fietsen of laat je product repareren.