Bokskleding

Bokskleding

Tijdens het uitvoeren van een sport als boksen is het belangrijk dat je de juiste kleding draagt. Speciale bokskleding zorgt ervoor dat zowel je armen als je benen genoeg beweegruimte hebben om optimaal te presteren tijdens je workout. Naast bokskleding voor volwassenen, hebben we ook bokskleding voor kinderen en boksschoenen in ons assortiment.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
36,90
26,90
Korte broek heren blauw
LEGEND SPORTS

Korte broek heren blauw

Verkocht en verstuurd door Legend Sports

Vanaf
75,00
Box Hog 2.0 Schoenen
ADIDAS

Box Hog 2.0 Schoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

32,95
26,90
Korte broek heren grijs
LEGEND SPORTS

Korte broek heren grijs

Verkocht en verstuurd door Legend Sports

4.4/5 Op basis van 7807 reviews

Boks outfit

Goede bokskleding zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen tijdens trainingen en optimaal kunt presteren tijdens wedstrijden. Een boks outfit bestaat uit handschoenen, bandages en bescherming, maar natuurlijk ook uit bokskleding. In principe is bokskleding hetzelfde als kickboks kleding. Of je nu bokskleding of kickboks kleding koopt, je moet er vrij in kunnen bewegen tijdens het boksen. Bij Decathlon vind je een hoop producten voor jouw boks outfit, voor zowel volwassenen als kinderen. We verkopen tanktops, shirts, hoodies, broeken, shorts en schoenen. Vrijwel allemaal in de stoere kleuren zwart en grijs, wat goed bij boksen past. In ons assortiment is ons eigen merk Outshock te vinden, maar ook andere bekende boks merken zoals Adidas en Everlast. Decathlon heeft dus de perfecte middelen om jouw boks outfit samen te stellen.

Boks broek

Een boks broek is een goede aanvulling op je (kick)boks kleding. Hij kan lang zijn, maar ook kort. Een korte boks broek wordt meestal een short genoemd. Hij is licht en ademend en biedt de optimale bewegingsvrijheid. Doordat veel shorts vrij kort en wijd zijn, word je niet belemmerd in het geven van trappen of het maken van onverwachte grote bewegingen met je benen. Sommige shorts hebben ook nog eens een ruime snit met splitten aan de zijkanten, zodat je nog ruimer kunt bewegen. Daarnaast hebben ook bijna alle shorts bij Decathlon een brede tailleband van 5 tot 8 centimeter, waardoor hij perfect blijft zitten. De boks broek bij Decathlon kan het kenmerk 100, 500 of 900 hebben, waarbij 100 geschikt is voor de beginnende bokser, 500 voor de iets meer ervaren bokser en 900 voor boksers die een officieel competitieshort zoeken in de kleuren van de ring. Deze laatste broek ik namelijk omkeerbaar, waardoor je hem zowel in het rood als in het blauw kunt dragen, afhankelijk van of je in de blauwe of de rode hoek staat tijdens de wedstrijd. Hierdoor is het makkelijker voor de scheidsrechters om jou en je sparringpartner uit elkaar te houden. Let op: sommige broeken zijn meer geschikt voor Engels boksen, terwijl andere shorts weer beter zijn voor kickboksen of thaiboksen. Dit staat aangegeven in de productnaam en de productomschrijving.