Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 100 zwart
Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 100 zwart
Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 100 zwart
Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 100 zwart
Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 100 zwart
DOMYOS

Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 100 zwart

€7,99
Ref. : 8484547

We kozen voor polyester om je optimaal comfort te bieden: dat is zacht en voert de transpiratie af. Deze beha met sportieve look mag niet ontbreken in je sportgarderobe!

We ontwikkelden deze sportbeha voor low impact-activiteiten: krachttraining, lichte gym, stretching, Pilates.

Kleur: ZWART

Maattabel
 • XS 10 stuks
 • S 10 stuks
 • M 10 stuks
 • L 10 stuks
 • XL 10 stuks

Aantal:

  PRODUCTVOORDELEN

  Borstondersteuning

  LICHT: beperkt het bewegen van de borsten* met 16% bij low impact-activiteiten.

  Zweetafvoer

  De ademende, sneldrogende stof houdt je huid droog.

  Verstelbaar

  Deze sportbeha is niet verstelbaar.

  Rekbaar

  Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

  Borstvorming

  null

  TECHNISCHE INFORMATIE

  Soepele cups en mogelijkheid om er schuimpads in te stoppen

  De fitnessbeha 100 met lichte ondersteuning heeft zachte cups zonder padding. Dit model is voorzien van openingen zodat je er pads in kan stoppen als je dat wenst.

  Een comfortabele sportbeha, geschikt voor 'low impact'-sporten

  De fitnessbeha 100 met lichte ondersteuning is ideaal voor low impact-activiteiten* zoals pilates, stretching of krachttraining. De ondersteuning is in het bijzonder geschikt voor de kleine borsten. Dit model is voorzien van openingen zodat je er pads in kan stoppen als je dat wenst.* vermindert schokken met 16% t.o.v. een gewone beha bij LOW IMPACT-activiteiten.

  Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting, om goed voor je borsten te zorgen

  Terwijl je sport worden je borsten, die kwetsbaar zijn en vrijwel alleen ondersteund worden door de huid, onderworpen aan belasting die véél hoger is dan in het dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of je leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren, waarbij ze soms 5 keer hun normale gewicht moeten verwerken, afhankelijk van de intensiteit. Een sportbeha geeft dan de nodige steun en comfort. Hij beschermt je borsten tegen schokken, pijn en vroegtijdig verslappen.

  Zoek daarom de juiste ondersteuning: niet te veel, niet te weinig

  Tijdens het sporten worden de huid en de ligamenten van de borsten belast en uitgerekt. Zonder voldoende ondersteuning kan je op termijn pijn voelen of zullen je borsten sneller verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borsten te beschermen zonder hun natuurlijke beweging te veranderen.

  Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

  Onze sportbeha's zijn verkrijgbaar met drie verschillende ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten enkel licht bewegen (pilates, stretching, spierversterking ...), gemiddelde ondersteuning voor activiteiten met matige en niet-repetitieve schokken (dans-workouts, cardiotraining ...) en veel ondersteuning voor activiteiten met intensieve bewegingen (steppen, loopband, trampolinespringen ...).

  Hoe kies je de juiste maat?

  Een sportbeha in de juiste maat geeft de nodige steun aan je borsten en zorgt voor je comfort. Om de juiste keuze te maken, neem je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder beha): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het breedste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen; check de maattabel om je maat te bepalen.

  Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?

  De DOMYOS-sportbeha's zijn door onze teams stuk voor stuk bedacht om jouw comfort te verzekeren en gezondheidsproblemen te voorkomen. We gebruiken geen beugels, om het risico op blessures en samendrukken van de klieren te vermijden, we voorzien zo min mogelijk naden aan de tepels om het risico op irritatie te vermijden en we kiezen voor stoffen die de transpiratie goed afvoeren, om jouw comfort te verzekeren en het risico op irritatie aanzienlijk te beperken.

  Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

  Alle modellen worden gecontroleerd in onze laboratoria waar we de mate van ondersteuning bepalen aan de hand van een test die meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten*. Op basis daarvan worden ze geclassificeerd van 1 tot 5: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.
  *De fitnessbeha's van DOMYOS beperken de beweging van de borsten met minstens 10% (niveau 1) en tot 50% (niveau 5) vergeleken met een klassieke beha.

  Worden de DECATHLON-producten voor verkoop getest?

  Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
  En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

  Domyos zet zich in voor de planeet

  Deze sportbeha bevat 70% gerecycled polyester. Wat houdt dat in? Dat betekent dat de beha niet alleen technisch is, maar dat we ook rekening hielden met de ecologische voetafdruk ervan. Kort samengevat: polyestervezels worden gemaakt van aardolie. Kiezen voor gerecycled polyester houdt in dat producten die bestemd waren om te worden weggegooid, zoals productieresten of plastic flessen, worden ingezameld en getransformeerd in plaats van nieuwe grondstoffen te gebruiken. Dat is al een stap in de goede richting, toch?

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Hoofdstof 84% Polyethyleentereftalaat (PET), 16% Elastaan Voering 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Elastaan Stof op rug 82% Polyethyleentereftalaat (PET), 18% Elastaan

  TESTS

  Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.We raden je aan om de schuimvullingen uit je beha te halen voor je hem in de wasmachine stopt. Gebruik bij voorkeur een wasnetje.

  VIDEO

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden