Volleybalkleding

Volleybalkleding

Volleybalkleding koop je voor de beste prijs-kwaliteit bij Decathlon! We vinden het belangrijk dat onze volleybalkleding veel bewegingsvrijheid biedt en dat het comfortabel zit, zodat jij tijdens een training of wedstrijd het meeste uit jezelf kan halen. Onze volleybalkleding wordt ontwikkeld door een team van fanatieke volleyballers. We hebben volleybalkleding voor dames, heren en voor kinderen. Of je nu een beginnende volleyballer bent of ervaren, volleybalkleding kopen doe je voordelig bij Decathlon! Bekijk ook onze volleybalschoenen, kniebeschermers volleybal en en arm sleeves.
Advies nodig?
Wat betekenen de getallen in onze productnamen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€47,00
Trainingsbroek Erima Classique
ERIMA

Trainingsbroek Erima Classique

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

€59,00
€53,00
€61,50
Broek Erima avec zip intégral
ERIMA

Broek Erima avec zip intégral

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

€39,50
Vanaf
€24,00 -8%
€22,00
€61,50
€68,50
Jas Hummel Nathan 2.0 zip
HUMMEL

Jas Hummel Nathan 2.0 zip

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

€64,00
Zweetjasje vrouw Erima
ERIMA

Zweetjasje vrouw Erima

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

4.6/5 Op basis van 2480 reviews

Volleybalkleding dames

Ben je op zoek naar volleybakleding voor Dames? Dan ben je bij de volleybal webshop van Decathlon op de juiste plek! In onze webwinkel bieden we een ruim assortiment aan volleybakleding voor dames aan. Zo hebben we bijvoorbeeld strakke volleybalbroekjes met bijpassende shirts in verschillende vrolijke kleuren. Onze volleybalkleding voor dames bevat ook veel basiskleuren, zoals blauw en zwart. Onze volleybalkleding van Allsix koop je al vanaf € 5,99! In ons assortiment dames volleybakleding vind je naast volleybalbroekjes ook volleybalshirts, volleybalsokken, truien, trainingsbroeken, kniebeschermers voor volleybal en uiteraard arm sleeves voor volleybal. Kortom, je kunt je gehele volleybal outfit eenvoudig en snel bij Decathlon kopen in onze volleybal webshop! Let bij het kopen van volleybalkleding voor dames op de productnamen. Bij elke productnaam staat er V100, V500 of V900. Onze V100 modellen zijn bedoeld voor de echte beginners, V500 voor gevorderde volleybalspelers en V900 voor ervaren volleyballers.

Volleybalkleding kind

Voor kinderen hebben we ook een uitgebreid assortiment volleybalkleding. We hebben in onze volleybalshop een compleet aanbod volleybalkleding voor meisjes en voor jongens. Voor meisjes hebben we een strak volleybalbroekje met bijpassende shirts. Voor jongens hebben we een korte volleybalshort, uiteraard ook met bijpassende shirts. Voor kinderen hebben we, net als volwassen volleyballers, ook volleybal kniebeschermers, volleybalsokken en speciale arm sleeves voor volleybal. Onze volleybalkleding voor kinderen is van merk Allsix en is speciaal ontworpen om bewegingsvrijheid en comfort te garanderen. Onze volleybakleding is altijd extra zacht van stof, zodat je huid zich niet kan irriteren. Ben je op zoek naar volleybalkleding voor je kind? Dan koop je voor de beste prijs-kwaliteit jouw volleybal tenue in de volleybal webshop van Decathlon!