L-Carnitine

L-Carnitine

De voornaamste functie van L carnitine is je lichaam te helpen om energie te produceren. Als je een tekort aan L carnitine hebt, raak je vermoeid en krijg je een gewichtstoename. Daarom dient L carnitine als hulpmiddel wanneer je vet wilt verbranden en gewicht wilt verliezen. Ook heeft L carnitine een belangrijke rol in de werking van je hart en je bloedvaten. Dit supplement is dus aan te raden aan sporters die energie nodig hebben in hun spieren en mensen die willen afvallen.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
€23,50 -20%
€18,80
Carnitine 1000
ETIXX

Carnitine 1000

Verkocht en verstuurd door Etixx

4.3/5 Op basis van 303 reviews

L carnitine kopen

Bij Decathlon kun je L carnitine kopen in capsulevorm. Neem twee capsules per dag voor je training of drie als je een krachtiger effect wenst. Normaal gesproken verkrijgt je lichaam L carnitine uit dierlijke producten zoals vlees, zuivel en vis. Sommige mensen volgen een dieet waarin ze deze producten niet willen of mogen eten. Daarvoor kunnen de supplementen een goed hulpmiddel zijn. Gelukkig kun je bij ons ook nog eens veggi L carnitine kopen, deze capsules zijn ideaal voor mensen die absoluut geen producten willen nuttigen met dierlijke ingrediënten. Let erop bij het L carnitine kopen dat een overmatig gebruik van het supplement een laxerende werking kan veroorzaken. Houd je daarom aan de aangeraden capsules per dag en gebruik het product in een kuur van 1 maand. Deze voedingssupplementen zijn een aanvulling op je voeding en dienen dus ook niet als vervanging van een gezond voedingspatroon.

L-carnitine bestellen

Wil je eenvoudig en snel L-carnitine bestellen? Bekijk online ons uitgebreide assortiment supplementen. Voeg vervolgens de producten die je wilt kopen toe aan je winkelwagen. Je kunt na het L-carnitine bestellen kiezen om je producten op te halen in de winkel door middel van click & collect, of je supplementen thuis te laten bezorgen. We bieden een garantie van minimaal twee jaar op alle aankopen die je bij ons doet. Ook mogen al je bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen, of zelfs levenslang als je een Sportpas bij ons hebt. Ben je dus na het L-carnitine bestellen toch niet tevreden met je aankoop? Geef het ons gerust aan. We kijken graag met je mee welk supplement bij je past en verwerken je retour gestuurde product.