Duikvinnen

Duikvinnen

Op zoek naar een goed paar duikvinnen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Bij Decathlon hebben we duikvinnen van de merken Mares, Cressi en Subea. We hebben duikvinnen met gesloten en open hiel (waar je duikschoenen in kunt dragen). Duikflippers koop je online bij Decathlon. Ben je opzoek naar snorkelvinnen? Bijkijk dan ons aanbod snorkelvinnen.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.2/5 Op basis van 1213 reviews

DUIKVINNEN KOPEN

De beste duikvinnen voor de beste prijs vind je bij Decahtlon. We hebben duikvinnen van Mares en van ons eigen duikmerk Subea. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren duikvinnen. Wanneer het koud is raden we duikvinnen met open hiel aan. Je kunt hier namelijk duikschoenen in dragen.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Twijfel je nog over welke duikvinnen je wil kiezen? Kom dan langs in een Decathlon winkel voor advies en om duik flippers te passen. Het is verstandig om voordat je langs komt online de voorraad te checken. Dat kan op een productpage, boven het kiezen van de maat, of door contact met een winkel op te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om de vinnen online te bestellen en thuis te passen. Indien het product niet aan jouw verwachtingen voldoet, mag je het gratis retourneren tot 365 dagen na aankoop.

LEVERING VAN JOUW DUIKVINNEN

We doen ons best jouw duikvinnen zo snel mogelijk te bezorgen. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden. Alle bestellingen mogen gratis worden geretourneerd tot 1 jaar na aankoop (met de Decathlon sportpas).