Snorkelvinnen

Snorkelvinnen

Snorkelvinnen of flippers nodig? Decathlon heeft snorkelvinnen voor volwassenen en kinderen van Cressi en Subea. Deze zijn essentieel om te snorkelen. Wil je ook een Easybreath snorkelmasker, bekijk dan onze snorkelsets.

Advies nodig?
Hoe kies je je snorkeluitrusting?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
Snorkelvinnen voor volwassenen SNK 500 pastelmint
Nieuw
Snorkelvinnen voor volwassenen SNK 500 pastelmint
11,99
Snorkelvinnen voor kinderen SNK 500 roze/turquoise
Snorkelvinnen voor kinderen SNK 500 roze/turquoise
9,99
Duikvinnen voor volwassenen SCD 500 zwart / blauw
Duikvinnen voor volwassenen SCD 500 zwart / blauw
29,99
4.5/5 Op basis van 2722 reviews

SNORKELVINNEN KOPEN

Bij Decathlon vind je snorkelvinnen voor volwassenen en kinderen met de beste prijs-kwaliteit verhouding. We hebben snorkelvinnen in verschillende kleuren voor elk budget. Je kunt snorkelvinnen in een Decathlon winkel passen, om zeker te weten of je de juiste maat kiest, maar je kunt ze ook bestellen en thuis passen.

FLIPPERS OM TE SNORKELEN

Gebruik flippers om meer snelheid in het water te krijgen. Je kunt bijv. dieper duiken en krachtiger afzetten. Dit is erg handig als je achter mooie vissen aan wil zwemmen. We hebben verschillende modellen flippers. Over het algemeen geldt: hoe langer de flipper, hoe meer kracht deze genereert. Aan de andere kant kost dit meer kracht en neemt het meer ruimte in jouw koffer in beslag.

MATCH SNORKELVINNEN MET JOUW DUIKBRIL

Kies snorkelvinnen in de zelfde kleur als jouw Easybreath snorkelmasker, of duikbril en ga geheel in stijl op vakantie. Je kunt zelf een set samenstellen, maar ook een van onze snorkelsets kiezen.

LEVERING, RETOURNEREN EN GARANTIE OP SNORKELVINNEN

Als je snorkelvinnen besteld, zorgen we ervoor dat ze snel bij jou thuis geleverd worden. Wanneer je de verkeerde maat hebt besteld, of ze voldoen niet aan jouw verwachtingen, kun je ze gratis retourneren. Dit kan tot 365 dagen na aankoop. Op snorkelvinnen heb je 2 jaar garantie.