Hardloopaccessoires

Hardloopaccessoires

Bij Decathlon vind je alle accessoires die je nodig kan hebben tijdens het hardlopen. Van hardlooparmbanden, sportvoeding tot aan hardloophorloges. Hardloophorloges hebben wij van o.a. Garmin, Fitbit, Suunto en ons eigen merk Kalenji. Hardloopvoeding vind je bij ons van Powerbar, Isostar en Aptonia. Ook vind je hier van alles om je te beschermen tijdens de koude en regenachtige dagen, zoals handschoenen, mutsen, haarbanden en petten.
Advies nodig?
Conditie opbouwen met hardlopen
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
Type
Maat
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 116093 reviews

Met deze hardloopaccessoires kan je ieder rondje aan

Ben jij op zoek naar hardloop accessoires om je hardlooprondje nog aangenamer te maken. Bij Decathlon hebben wij veel verschillende soorten hardloop accessoires voor alle omstandigheden. Hardloopaccessoires zijn onmisbaar om ieder rondje lekker te kunnen hardlopen. Met onze hardloopaccessoires zorg je ervoor dat je alles bij de hand hebt tijdens het hardlopen, of het nu je mobiel of drinken is wij hebben de accessoire voor je.

De volgende hardloopaccessoires zijn onmisbaar om in huis te hebben:
-Hydratatie rugzakAls je drinken mee wilt nemen tijdens je hardlooprondje kies dan voor een hydratatie rugzak of riem. Hiermee neem je voldoende water mee tijdens je warme hardlooprondjes. In een hydratatie rugzak kan je naast water ook overtollige hardloopkleding meenemen.
-Smartphonehouderheb jij altijd je mobiel in de hand tijdens het hardlopen? Dan is dit verleden tijd met een smartphonehouder waarbij je de mobiel om je arm hebt en je nog steeds je hardlooprondjes bij kan houden. Daarbij heb je ook smartphonehouders voor om je middel.
-Zonnebril of pet → bescherm je met het mooie weer tegen de zon met een speciaal ontwikkelde zonnebril of hardlooppet. Hiermee zorg je dat je de ogen goed beschermt tegen de zon en dat je het gezicht beschermt.
-Hardloopaccessoires voor de winter → hierbij moet je denken aan hardloophandschoenen, een hardloopmuts of speciale verlichting. Met de hardloopaccessoires voor in de winter zorg er ervoor dat je beschermt bent tegen de kou en dat je ook zichtbaar bent als je loopt in het donker.

De hardloop accessoires bij Decathlon zorgen ervoor dat je geen enkel excuus meer hebt om niet de deur uit te gaan. Onze hardloop accessoires beschermen je zowel tegen zon als regen en tegen hitte als kou. Daarbij hebben wij ook verschillende hardloopaccessoires om je prestatie te meten en te delen. Alle hardloopspullen die wij hebben zorgen voor jouw perfecte run, iedere keer weer.

Hardloop gadgets om je loop aangenamer te maken

Hardloopaccessoires zijn er in allerlei soorten en maten en hierbij mogen natuurlijk de sporthorloges en earphones niet ontbreken. Met de hardloop gadgets van Decathlon zorg je dat je geheel voorbereid je hardlooprondje kan lopen zonder dat je verkeerd loopt of dat je favoriete muziek moet missen. Met de hardloop gadgets, waaronder hardloophorloges, zorg je ervoor dat je altijd en overal je prestaties kan meten en verbeteren. Loop je graag hard met muziek, dan hebben wij verschillende hardloop gadgets waar je iedere hardlooppas op de beat kan doen. Deze zijn te verbinden met zowel je mobiel als met verschillende horloges. Hardloop gadgets zijn onmisbaar dus neem ook een kijkje bij deze accesoires.