Hardloopaccessoires

Bij Decathlon vind je alle accessoires die je nodig kan hebben tijdens het hardlopen. Van hardlooparmbanden, sportvoeding tot aan hardloophorloges. Ook vind je hier van alles om je te beschermen tijdens de koude en regenachtige dagen, zoals handschoenen, mutsen, haarbanden en petten.
Hardloopaccessoires
Filter
Terug naar artikelen
Type
Merk
Wanneer gebruiken
Kleur
Prijscategorie
240 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 68926 reviews

  Hardloopaccessoires

  Hydratatie

  Tijdens het hardlopen op warme dagen of wanneer je flinke stukken loopt is het aan te raden om water mee te nemen. Je vindt hier meerdere opties om het meenemen van water gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan waterzakken, riemen waarin je flesjes kwijt kan of bidonhouders.

  Hardloophorloges

  Bij Decathlon hebben wij een groot assortiment hardloophorloges. We hebben horloges met GPS en hartslagmeters. Van merken zoals Geonaute, Garmin en Polar. Koop daarom je hardloophorloge bij Decathlon!

  Hardloopmutsen en handschoenen

  Bescherm jezelf goede tijdens de koude dagen met behulp van de handschoenen, hoofdbanden en mutsen van Kalenji. Speciaal ontworpen voor het hardlopen, zodat je goed de warmte die je ontwikkelt kwijt kan, terwijl je optimaal beschermt bent tegen de koude en/of gure omstandigheden.

  Hardlooppetten

  In de zomermaanden kan het erg lekker zijn om een pet op te hebben tijdens het hardlopen. Je beschermt jezelf tegen de zon in je gezicht of nek, wat het comfort tijdens het lopen ten goede komt! Ook tijdens slecht weer kan het erg prettig zijn om een pet te dragen, zodat de regen minder bij je ogen komt. Dat zorgt weer voor een beter zicht

  Hardloopsokken

  Ben je op zoek naar sokken voor het hardlopen? Bij Decathlon hebben wij goede hardloopsokken die comfortabel zitten, irritatiewerend zijn en verluchting bieden op de wreef. Koop daarom je hardloopsokken bij Decathlon!

  Hardloopverlichting

  Wil je hardlopen in het donker? Daar heb je natuurlijk de juiste hardloopaccessoires voor nodig. Met de Run Light van ons hardloopmerk Kalenji heb je tijdens het rennen uitstekend zicht in het donker: omdat het licht op je borst zit, heb je er geen last van en behoud je altijd perfect zicht. Koop daarom je hardloopverlichting bij Decathlon!

  Sportvoeding

  Hier vind je alle sportvoeding en sportdrank wat je maar nodig kan hebben tijdens het hardlopen. Denk hierbij aan isotone sportdrank, een echte dorstlesser, eiwitpoeder voor een hersteldrankje, maar ook gelletjes en repen om tijdens het lopen extra energie naar binnen te kunnen werken. Zowel van Aptonia als Gatorade, Isostar en Powerbar

  Smartphone meenemen

  Loop jij tijdens het hardlopen altijd met je telefoon op zak? Hier vind je verschillende mogelijkheden om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken! Denk hierbij aan smartphone armbanden en smartphone riemen. Zowel voor kleinere als grote telefoons beschikbaar!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen