KIPRUN

Waterzak voor trailrunning 1 liter

€12,99
Ref. : 8618968

Ons team van fervente trailers ontwikkelde deze waterzak van een liter om gemakkelijk te drinken op korte en middellange trails.

Win tijd bij een waterpunt! Dankzij de grote opening is je waterzak makkelijk te vullen en te sluiten. En met de inhoud van 1 liter kun je tot 2 uur vooruit.

1 LITER
Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Inhoud

Met de inhoud van 1 liter kun je tot 2 uur vooruit.

Lekbestendigheid

Nieuwe folie voor de zak en nieuwe slangaansluiting na jullie feedback

Eenvoudig onderhoud

Dankzij de opening met schuifstrip heel makkelijk te vullen en te reinigen.

Vereenvoudigt hydratatie

Lekt niet dankzij het mondstuk met On/Off-knop.

Mondcomfort

Ren ongehinderd met het toegankelijke siliconen mondstuk dat aangenaam aanvoelt.

Barstweerstand

Getest in het laboratorium

Technische informatie

Een waterzak die je razendsnel vult op al je trails.

Dankzij de inhoud van een liter kun je met deze waterzak gemiddeld een uurtje of 2 vooruit. Dat is trouwens vaak het vereiste minimumvolume voor trails.
En met de brede opening vul je hem razendsnel bij een waterpunt. Bij het sluiten moet je het staafje voelen vastklikken om de waterdichtheid te verzekeren.
Tot slot past deze waterzak in onze trailrugzakken van 5 liter en van 10 liter.

Verstelbaar drinkslangetje en mondstuk, voor meer comfort.

Je kan het drinkslangetje perfect afsnijden op de lengte die jij wilt!
Hoe doe je dat? Het mondstuk losmaken, het slangetje even in warm water stoppen om het soepeler te maken, op de juiste lengte afknippen en het mondstuk terugplaatsen.

Het mondstuk heeft een on/off-sluiting om te vermijden dat de waterzak gaat lekken. Zo heb je geen last van hinderlijk gedruppel, ook niet terwijl je loopt. En voor een goede watertoevoer knijp je met je mond in het mondstuk om het water aan te zuigen!

Samenstelling, afmetingen en onderhoud van je waterzak:

De materialen van deze waterzak zijn gegarandeerd vrij van bisfenol A, in overeenstemming met de Franse wetgeving.
Hij is 31x16 cm, het drinkslangetje is 100 cm lang.
Om je waterzak langer te kunnen gebruiken, raden we je aan hem niet te vouwen, niet met warme vloeistoffen te vullen en niet ondersteboven of bij het drinkslangetje te dragen.

Hoe laat je de lucht uit je waterzak?

Om hinderlijk geklots te vermijden terwijl je loopt, raden we je aan om alle overtollige lucht uit de waterzak te laten voor je op pad gaat!
Dat doe je door de waterzak even om te draaien nadat je hem hebt gevuld, de luchtbelletjes naar het begin van de slang te leiden en ze vervolgens aan te zuigen. En klaar is kees!

Een paar tips om je waterzak schoon te maken:

Om een plasticsmaak te vermijden wanneer je drinkt, raden we je aan de waterzak 3 keer te spoelen met water voor het eerste gebruik. Laat de waterzak na een schoonmaakbeurt altijd eerst goed drogen voor je hem opbergt.

Houdt de plasticsmaak aan, leg dan de droge waterzak een nachtje in het vriesvak of in de diepvries.

Hoe testen we een waterzak?

Om de kwaliteit van onze waterzak van 1 liter te kunnen garanderen, hebben we de waterzak in ons eigen lab getest op een pop die meer dan 1000 km rennen nabootste. De test toonde geen enkele fout aan en het product werkte perfect.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Film 100% Thermoplastisch Polyurethaan Tube voor fietsen 100% Thermoplastisch Polyurethaan handvat 100% Acrylonitril Butadieen Styreen Sliding bar 100% Thermoplastisch Polyurethaan Flessenhals/Fopspeen 100% Siliconen Film/Geluidsslang 100% Thermoplastisch Polyurethaan Aan/Uit-systeem 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Spoel de waterzak met water en laat goed drogen voor je hem opbergt. Bewaar hem op een droge, schone plek. Je kunt de waterzak ook in de diepvries bewaren om schimmelvorming te verhinderen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Alleen geschikt om te sporten en vanaf 6 jaar.

TESTS

Al onze producten en materialen voldoen aan de geldende normen voor contact met voedingswaren en bevatten geen bisfenol A (BPA).

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook