Kampeer artikelen

Kampeer artikelen

Op zoek naar een grondzeil of nieuwe haringen voor de tent? Bij Decathlon kun je alle accessoires kopen voor jouw kampeervakantie! Ook zijn er verschillende binnen- en buitententen waardoor je alleen een onderdeel hoeft te vervangen en niet de gehele tent hoeft weg te doen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Merk
VERKOPER
Sticker
Maat
Prijs
Kleur
4.1/5 Op basis van 10903 reviews

Kampeer artikelen kopen

Wil jij kampeer artikelen kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Je kunt bij ons veel verschillende soorten kampeer artikelen kopen die bij je tent passen, zoals grondzeilen of een tarp voor je tent. Een grondzeil kun je gebruiken als bescherming tegen een (harde) ondergrond. Zo biedt het grondzeil extra bescherming. Het beperkt schuren in de tent, verbetert de waterdichtheid, vergemakkelijkt het schoonmaken en zit ook nog eens een stuk comfortabeler. Daarnaast kan je ook denken aan kampeer artikelen, zoals een tarp. Met veel van onze tarpen kun je waar en wanneer je wilt kamperen. Ook kun je een tarp gebruiken om te plaatsen voor je tent, zodat je lekker buiten kunt genieten in de schaduw, of wanneer het regent. Bekijk daarnaast ook onze campingstoel en campingtafel om in, of voor, de tent te plaatsen.

Houd de camping schoon met kampeerspullen van Decathlon

Ons team ontwikkelde afvalbakken van bijvoorbeeld 80 liter in samenwerking met 400 kampeerders, om je te helpen je afval gemakkelijk en snel te sorteren op de camping. Ons doel? Je helpen om je afval te sorteren op de camping, zodat je niet overal je afval achter hoeft te laten en het later nog moet scheiden. Dankzij de 3 compartimenten van onze afvalbakken kan je glas, karton en huishoudelijk afval gemakkelijk van elkaar scheiden. Ook kun je je tent schoonhouden door middel van onze vouwscheppen. Zo houd je de camping schoon met onze kampeerspullen door een greppel om je tent te graven, zodat de regen en modder hierin loopt.

Ecodesign kampeerspullen

Ons team van Quechua & Forclaz is ervan overtuigd dat passie voor kamperen en outdoor gecombineerd kan worden met een steentje bijdragen aan de natuur. Zo is het team continu bezig met het doorontwikkelen van producten die een lagere impact hebben op de aarde. Ook onze afvalbak, hierboven beschreven, behoort tot de Ecodesign kampeerspullen. Het team heeft een dope dye techniek toegepast op het materiaal, waardoor minder water wordt verbruikt en er minder afvalwater van de verfbaden in het milieu terechtkomt. Ook zijn veel van onze Ecodesign kampeerproducten grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal, zoals polyester.