Zonnebrand

Zonnebrand

Heb je zonnebrand nodig? We hebben verschillende soorten en merken zonnebrand. Door je huid in te smeren met zonnebrand bescherm je je huid tegen schadelijke uv-straling. In zonnebrand zit een SPF, een sun protection factor. Dit geeft aan in welke mate zonnebrand UV-absorberend is. Wij raden aan: hoe lichter je huid, hoe hoger de SPF. Bij ons heb je de keuze tussen factor 30 en 50. Naast zonnebrand te smeren raden we aan uv-werende kleding te dragen. Zoals een uv-shirt, zonnehoed of pet. Op het strand kun je voor de zon schuilen in onze strandtentjes. Koop zonnebrand voordelig (online) bij Decathlon.

Advies nodig?
Zo bescherm je jezelf tegen de zon!
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
‪BESCHERMINGSFACTOR (UV)‬
‪TYPE APPLICATIE‬
Type
Maat
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Prijs
Bescherming tegen de zon
Bekijk nu
ZONNEBRANDSTICK SPORT SPF50+ 25 G
Nieuw
ZONNEBRANDSTICK SPORT SPF50+ 25 G
7,99
DECATHLON

ZONNEBRANDSTICK SPORT SPF50+ 25 G

(9)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
Zonnebrandcrème SPF50+ 50 ml
Zonnebrandcrème SPF50+ 50 ml
5,99
APTONIA

Zonnebrandcrème SPF50+ 50 ml

(110)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.5/5 Op basis van 1583 reviews

Waarom is zonnebrandcrème smeren belangrijk?

Veel mensen houden van een mooie, zonnige dag. En terecht: de zon op je bol zorgt voor een goed humeur. Daarnaast kennen zonnestralen ook andere voordelen: ze laten ons lichaam vitamine D aanmaken dat zorgt voor gezonde botten en spieren en helpen huidziekten als eczeem en psoriasis te verminderen. Om de vitamine D op een natuurlijke wijze aan te maken, hoef je niet lang in de zon te liggen. Toch liggen veel mensen graag lang en veel in de zon, bijvoorbeeld om een bruin kleurtje te krijgen. Maar zonlicht ook een gevaarlijke kant. In zonlicht zitten namelijk UV-stralen. Deze UV-stralen kunnen de huid verbranden, waardoor het gebied rood en pijnlijk wordt. Deze straling veroorzaakt bijvoorbeeld sneller rimpels, huidkanker en gele verkleuringen. Insmeren met zonnebrandcrème helpt om je huid te beschermen tegen de UV-stralen. De zonnebrandcrème smeer je royaal aan op je huid, ongeveer 33 mililiter als je je van top tot teen insmeert. Dus met een fles van 200 milliliter zonnebrandcrème kun je een volwassen lichaam ongeveer zes keer insmeren. Smeer je iedere twee uur in. Als je veel zweet of als je hebt gezwommen, raden we je aan om extra te smeren om optimaal beschermd te blijven.

Wat is de beste zonnebrand?

Welke zonnecrème kun je nu het beste kiezen? We leggen je uit welke opties je hebt en hoe je kunt kiezen. Bepaal bij het kiezen van een goede zonnebrand vooral wat jij fijn vindt werken, bijvoorbeeld een crème of juist een spray. Er zijn bekende merken die crème of spray tegen zonnebrand aanbieden, zoals Nivea. Dit merk valt in de hogere prijsklasse en daardoor wachten veel mensen tot de producten hiervan in de aanbieding zijn. Om de beste zonnebrand te kopen moet je niet wachten tot deze in jouw prijsklasse valt, want je huid heeft bescherming nodig zodra de zon schijnt. Daarom hebben onze crèmes en sprays altijd een betaalbare prijs. Maar is dit ook de beste zonnebrand? Wij bieden een hoge factor (SPF) aan, zodat jouw huid altijd goed beschermd is. Daarnaast zijn onze producten ontwikkeld voor sporters, dus hebben we de zonnebrand bestendig tegen zweet gemaakt. Nog een laatste argument waarom wij de beste zonnebrand hebben: de bestanddelen blijven niet achter in water, waardoor zowel jij als de natuur beschermd blijft.