3 in 1 jassen

3 in 1 jassen

Ben je op zoek naar een 3 in 1 jas? Bekijk onze collectie veelzijdige winterjassen met uitneembare binnenjas. Hierdoor ben je elk seizoen gegarandeerd van een goede jas, maar ook heel handig tijdens een lange wandeling. Ideaal bij alle weersomstandigheden. Bekijk ook eens onze winterjassen en ski jassen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Sport
Merk
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 6794 reviews

Diverse 3-in-1 jassen voor jong en oud

Ben je op zoek naar een 3-in-1 jas? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. We hebben diverse 3-in-1 jassen voor mannen, vrouwen en kinderen. Het is de ideale jas die het gehele jaar gedragen kan worden. Dit komt door de drie manieren waarop je de jas kan dragen.

Hoe draag je een 3-in-1 jas precies?

Eigenlijk is de 3-in-1 jas een combinatie van twee jassen die één jas vormen en die op drie manieren gedragen kan worden.

De jas aan de buitenkant is ademend en waterdicht. Aan de binnenkant zit er ook jas die gemaakt is van fleece. Je kunt deze jassen los van elkaar dragen of juist bij elkaar voegen. Dat is het ideale van een 3-in-1 jas. De fleece die aan de binnenkant zit is gemaakt om je warm te houden. Mocht je de fleece zonder de buitenjas aantrekken, dan is het eigenlijk een soort van trui die je draagt.

Voordelen van een 3-in-1 jas

Het fijne aan een 3-in-1 jas is de veelzijdigheid. Is het koud en gaat het niet regenen, dan kan je alleen de fleece dragen. Is het gemiddeld weer en gaat het regenen, draag dan lekker de buitenste laag. Is het koud en gaat het de gehele dag regenen, draag dan lekker de fleece en de buitenjas om warm en droog te blijven.

Door de veelzijdigheid van de jas heb je maar één jas nodig en hierdoor hoef je niet voor het gehele jaar verschillende jassen te hebben.

3-in-1 jassen voor koude winters

Naast dat de 3-in-1 jas je warm en droog houdt, zijn sommige jassen ook bestand tegen extreme kou. Sommige jassen hebben wel een comforttemperatuur tot -15 graden celsius. Met comforttemperatuur wordt aangegeven tot welke temperatuur de jas comfortabel te dragen is. Mocht het nou heel koud worden, dan zit je zeker goed met één van onze 3-in-1 jassen.

De jassen kunnen tegen deze extreme kou door de I-reflect technologie. Het is een gealuminiseerde I reflect folie die weinig weegt. Deze folie reflecteert 65% van de infrarood stralen die worden uitgezonden door het lichaam. Hierdoor wordt het warmteverlies beperkt. Het isolerende vermogen van de jas verbeterd met 15%.

De jassen worden getest in een klimaatkamer en hier wordt de thermische isolatie gemeten bij een pop. De resultaten vanuit deze test worden aangevuld met fysiologisch onderzoek. Hiermee wordt de koude- en warmte gevoel in een echte situatie berekend.