Golftassen en golftrolley's

Golftassen en golftrolley's

Golftas of trolley kopen? Dan zit je hier goed, we hebben hier allerlei golftassen en golftrolley's. We hebben standbags en cartbags voor op de trolley van de merken Titleist, Callaway, TaylorMade en ons eigen merk Inesis. Binnen de golftrolley's hebben we 3 soorten: trek- en duwtrolley's en we hebben ook elektrische golftrolley's. Bekijk ook onze golfclubs , golfballen en golfkleding.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
Kleur
VERKOPER
Prijs
Geslacht
lees meer
€30,33
Golf handdoek JuCad
JUCAD

Golf handdoek JuCad

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

€180,00
4.2/5 Op basis van 2852 reviews

Golftassen & trolley's bij Decathlon

Op de golfbaan heb je een golftas en/of een trolley nodig, dit zorgt ervoor dat je makkelijk al je spullen mee kan nemen en jezelf niet te veel belast met het sjouwen. Een golftas heb je ervoor zodat je al je clubs, kleding, accessoires en andere spullen mee kan nemen op de baan. Je hebt daarvoor ook een trolley, daar kan je de tas op zetten en hoef je deze niet te dragen. Dit scheelt veel belasting voor je zelf en kan je die energie gebruiken om te golfen.

Golf tassen

Golftassen heb je in verschillende vormen en maten, het belangrijkste verschil is dat je draagtassen (standbags) en trolleytassen (cartbags) hebt. Het verschil zit al in de naam, de draagtassen kan je dragen op je rug. Net als een gewone rugzak over beide schouders, het voordeel hiervan is dat het gewicht mooi verdeeld is en je niet aan 1 kant al het gewicht hebt. De draagtassen hebben ook 2 pootjes aan de achterkant zodat je de tas ook neer kant zetten op de grond. Daarnaast heb je ook nog de cartbags, deze zijn vaak wat groter met ook meer opbergruimte. De tassen zijn bedoeld om op de trolley te zetten en hebben daarom ook geen pootjes. Deze tassen zijn allemaal te vinden op onze site.

Golftrolley's

Zoals hierboven beschreven staan zijn golftrolley's bedoeld om de golftassen te vervoeren, zodat je die niet hoeft te dragen. Er zijn golftrolley's met 2 wielen, deze trek je achter je aan en zijn vaak klein en licht. Daarna heb je de drie-wiel trolley's, de meest gebruikte trolley's. Een 3-wiel trolley's kan je voor je uit duwen en is steviger dan de 2-wielers, vaak ook makkelijk op te vouwen tot een klein pakketjes zodat het bijvoorbeeld makkelijk in de auto past. Verder heb je er ook altijd een opbergvakje bij voor wat accessoires, ballen en/of een golfhandschoen. Bij Decathlon hebben we ook elektrische trolley's, deze kunt u allemaal vinden op de site.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Heeft u nog vragen over golftassen of trolley's dan kunt u altijd terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

De levering van je golfspullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en leveringen, je kan de producten ook laten leveren in één van onze winkels en daar ophalen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).