Fietszadels

Fietszadels

Een fietszadel is essentieel om prettig te kunnen fietsen. Wanneer je niet lekker zit kan het best zijn dat het zadel niet goed bij je zitvlak past. Bij Decathlon bieden wij een groot en divers assortiment fietszadels aan. Voor elke type fietser. Zo verkopen wij onder andere zadels met gel en racefiets zadels. Naast ons eigen merk B'twin verkopen wij ook merken zoals Selle Italia en Selle Royale. Kortom, de beste fietszadels koop je online bij Decathlon.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 20408 reviews

Fietszadel Dames: vergeet de zadelpijn!

Wat is een goed fietszadel voor dames? Snelle royale heeft een fietszadel voor dames ontworpen met gleuf en met een flow gel. Hierdoor bieden de fietszadels voor dames de comfort en steun die je nodig hebt voor een lange fietstocht en is de zadelpijn verleden tijd! Daarnaast speelt ook de zadelpen een belangrijke rol in het comfort. Onze fietszadels voor dames zijn bruikbaar voor zadelpennen met rails van elk merk. Bij Decathlon ben je aan het juiste adres voor een fietszadel voor dames!

Fietszadel heren koop je bij Decathlon

Wij verkopen bij Decathlon veel verschillende soorten fietszadels voor heren van verschillende merken. Zo vind je bij ons fietszadels voor heren van B'twin, Selle Royale en Selle Italia. Elke type fietser kan bij ons terecht, of je nou op zoek bent naar racefiets zadels, mtb zadels of een fietszadel voor heren op een stadsfiets. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit veel verschillende zitvlakken waardoor er voor iedere lichaamsbouw een geschikte fietszadel is te vinden. Met de nodige comfort! Koop fietszadels voor heren bij Decathlon.