Fietszadels

Fietszadels
42 Artikelen
4.5/5 Op basis van 105 reviews

Fietszadels: een bepalende factor voor comfort

Als we het over comfort op de fiets hebben dan zijn zadels vaak het eerste wat genoemd wordt. Het kiezen van een juiste zadel is van cruciaal belang als je comfortabel wilt fietsen. b'Twin biedt een breed scala zadels aan met verschillende breedtes en ontwerpen voor elke behoefte, van zadels voor casual stadsfietsen tot competitieve racefietsen. En, hoewel dit niet het eerste is waar aan wordt gedacht, ook de zadelpen speelt ook een belangrijke rol in het comfort. Maak daarom van elke rit een vreugdevol gebeuren met de zadels van Decathlon.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over een fietszadel kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van een fietszadel

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).