Pilates materiaal

Pilates materiaal

Ben je op zoek naar pilates artikelen om je spieren te versterken? Decathlon heeft een ruime keuze aan onder andere halters, balance boards, weerstandsbanden en enkelgewichten. Kijk ook eens naar het assortiment gymballen en pilates matten.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
Stevige gymbal voor fitness 65 cm maat 2 turquoise
Stevige gymbal voor fitness 65 cm maat 2 turquoise
17,99
Stevige gymbal voor fitness 75 cm maat 3 turquoise
Stevige gymbal voor fitness 75 cm maat 3 turquoise
20,99
4.2/5 Op basis van 56125 reviews

Heb jij geen zin om het huis uit te gaan om te sporten?

Dat is tegenwoordig niet meer nodig, haal eenvoudig de sportschool naar je eigen huis! Er zijn veel pilates materialen en accessoires die jou kunnen helpen om thuis fit te worden of fit te blijven.

Onze pilates materialen ondersteunen de core stability oefeningen

Core stability oefeningen zorgen ervoor dat je de controle en balansbeheersing over je rug, bekken, heup, knie en enkel traint. Hierdoor zal je in het dagelijks leven bewegingen als wandelen, fietsen, traplopen en tillen kwalitatief beter kunnen uitvoeren. Ook ben je minder vatbaar voor blessures en pijnklachten. Sporters verminderen hun kans op blessures en verbeteren tegelijkertijd ook de sportprestaties. Doordat het centrum van het lichaam in balans is op het vlak van coördinatie, stabiliteit en mobiliteit wordt het sporten makkelijker. Verbeteringen in sportprestaties zijn onder andere zichtbaar in toename van snelheid, balvastheid en uithoudingsvermogen.