Balanceboard maat S

€34,99

8645617

Dit houten balansbord is in de eerste plaats bedoeld om de motoriek te ontwikkelen bij kinderen van 1 tot 6 jaar, maar het is ook een geweldige uitnodiging om creatief te zijn

Goedgekeurd door onze psychomotorisch therapeute. Waar jij gewoon een houten plank ziet, ziet je kind een voorwerp met duizend mogelijkheden om avonturen te beleven.

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Helpt de psychomotorische ontwikkeling

Helpt bij de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel en de coördinatie.

Compactheid

Gemakkelijk op te bergen door zijn formaat. 72 cm lang, 23 cm breed, 12 cm hoog

Gebruiksgemak

Licht (1,8 kg) zodat kinderen het gemakkelijk zelf kunnen verplaatsen

TECHNISCHE INFORMATIE

3-in-1!

Aanvankelijk zal je kind het balance board gebruiken als een uitstekend middel om de motoriek en verbeelding te ontwikkelen.
Maar omdat kinderen van alles een spel maken, wordt het al snel iets waar het tal van avonturen mee kan verzinnen, zodat het ook helpt om de creativiteit te stimuleren.
En met een plaid, een kussen of een heleboel knuffels wordt het zelfs gebruikt om te relaxen.

Elke dag 60 minuten actief bewegen

Volgens de aanbevelingen van de WHO zou een kind om gezond op te groeien elke dag 180 minuten actief moeten bewegen. Waarvan 60 minuten matig tot intens actief vanaf de leeftijd van 3 jaar!
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken.

Hoe verloopt de psychomotorische ontwikkeling van een kind?

De psychomotorische ontwikkeling van kinderen wordt beïnvloed door de genetische, motorische en psychische aanleg.
Dat motorisch gebied omvat verschillende grote elementen: het lichaamsbesef, de dynamische coördinatie, de oog-handcoördinatie, de fijne motoriek en de oriëntatie in tijd en ruimte.Een product kan een invloed hebben op de psychomotorische ontwikkeling van het kind als het binnen het motorisch domein werkt.

Wat is het lichaamsbeeld?

Het lichaamsbeeld is hoe het kind zijn lichaam ziet, naarmate dit zich ontwikkelt kan het kind zijn bewegingen verfijnen, groeit zijn lichaamsbesef en meer algemeen zijn zelfvertrouwen. Het wordt allereerst ontwikkeld op basis van gevoel en bewegingen, voordat het kind lichaamsdelen kan aanwijzen en benoemen.
Hoe meer het kind beweegt, hoe verfijnder zijn lichaamsbeeld wordt en hoe beter hij leert bewegen.

Wat is oog-handcoördinatie? Oriëntatie in tijd en ruimte?

Kinderen ontdekken de wereld om zich heen door voorwerpen aan te raken en vast te pakken. Geleidelijkaan kunnen hun ogen en handen steeds beter samenwerken. Naarmate de oog-handcoördinatie zich ontwikkelt, kunnen ze steeds nauwkeuriger bewegingen uitvoeren.
Oriëntatie in tijd en ruimte omvat alles wat verband houdt met het tijdsbesef van het kind (voor/na, dag/nacht enz.) en met zijn ruimtelijk gevoel (rechts/links, op/onder enz.).

Past perfect in je interieur

We kozen voor hout omdat dit een warm en stevig materiaal is. Het trendy houten design en de kwalitatieve materialen maken van dit balansbord een uniek object dat zich perfect integreert in je interieur. Belastbaar tot max. 110 kg.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofddeel 100% Plywood

TESTS

Vaak krijgen we vragen over de veiligheid van onze producten voor kinderen, in het bijzonder over de aanwezigheid van bepaalde giftige stoffen. Weet dat dit product voldoet aan alle wettelijke vereisten en aan de speelgoednormen die erop van toepassing zijn. Het wordt periodiek getest door een erkend extern laboratorium, zodat we er zeker van kunnen zijn dat het geen gezondheidsrisico's inhoudt voor onze jonge klanten.

AFBEELDINGEN

Balanceboard maat S
Balanceboard maat S
Balanceboard maat S
Balanceboard maat S
Balanceboard maat S
Balanceboard maat S
Balanceboard maat S
Balanceboard maat S
Balanceboard maat S
Balanceboard maat S
Balanceboard maat S
Balanceboard maat S

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN