DOMYOS

HALTERS VOOR FITNESS 2 X 1 KG GROEN

€9,99
Ref. : 8336571

Met deze eenvoudig in de hand te nemen halters van 1 kg kan je rustig aan krachttraining doen. De leuke kleur past in elk interieur.

Deze halters liggen dankzij de gladde bekleding aangenaam in de hand, zijn eenvoudig schoon te maken en op te bergen en rollen niet weg als je ze op de grond zet.

Kleur: Esmerald groen

1 kg
Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Veelzijdigheid

Ons assortiment omvat 6 modellen halters van 0,5 tot 5 kg.

eenvoudig onderhoud

De gladde bekleding is makkelijk te reinigen en maakt geen strepen op de vloer.

Technische informatie

Eenvoudig schoon te maken halters die geen sporen nalaten op de vloer

Ben je op zoek naar handige halters om thuis aan krachttraining te doen? Je hebt ze gevonden! We hebben ze ontwikkeld met gemak in het achterhoofd: ze zijn eenvoudig schoon te maken en laten geen sporen achter op je vloer. Ook over de vorm hebben we nagedacht, zo rollen de halters niet weg als je ze neerzet om over te gaan op de volgende oefening!

HOE MAAK JE VORDERINGEN MET HALTERS?

Om je lichaam voor te bereiden op de inspanning, is het belangrijk dat je iedere work-out start met een warming-up van het hele lichaam waarbij je lichte gewichten gebruikt.
Beginners kiezen ook bij voorkeur lichte gewichten (vanaf 0,5 kg) zodat ze er zeker van zijn dat ze de oefeningen correct kunnen uitvoeren. Als je meer ervaring hebt, kan je het gewicht geleidelijk opvoeren (ongeveer 0,5 kg zwaarder per 2 sessies).

Waarom halters van 1 kg kiezen?

Kies voor halters waarmee je de bewegingen correct kan uitvoeren: kwaliteit gaat boven kwantiteit. Aan het einde van je work-out moet je voelen dat je spieren flink gewerkt hebben en dat je nog wat energie overhebt. Halters van 1 kg zijn ideaal om je bovenlichaam mee te trainen.

Garantie

2

Gewicht

2 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Trekstang: 100.0% IJzer Coating: 100.0% Polyvinylchloride

VOORRAADADVIES

We raden aan om je halters op te bergen op een droge en schone plaats, beschermd tegen warmte (radiator, vloerverwarming, achter een raam in de zon, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

GEBRUIKSAANWIJZING

We raden af om de halters op de grond te gooien.

TESTS

Om te garanderen dat onze halters echt alle goede eigenschappen hebben die we eraan toeschrijven, deden we uiteraard eerst heel wat tests.

Goedgekeurd door

"Uitstekend om te trainen voor het surfen, voor de revalidatie van mijn arm en om mijn spieren geleidelijk sterker te maken!", vertelt Catherine, die eerst haar training begon met de lichtste halters.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Afbeeldingen

HALTERS VOOR FITNESS 2 X 1 KG GROEN
HALTERS VOOR FITNESS 2 X 1 KG GROEN

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook