Trailrunning

Verwissel eens van terrein!

Trailrunning is een sterk groeiende tak binnen de hardloopwereld. De omgeving is heel afwisselend, in plaats van harde ondergronden, loop je ineens over zandpaden, bospaadjes, rotsen en noem maar op. In plaats van brede wegen, loop je over smalle paadjes waar inhalen geen optie is. Geniet van je run en het uitzicht en laat je uitdagen door de omgeving!

Sportadvies

4 producten voor Trailrunning

Populaire producten

Kalenji

Soft flask voor trail 500 ml blauw

(1285)
Kalenji

Hoofdlamp voor trail OnNight 710 zwart/oranje 300 lumen

(1080)
Kalenji

Trailrugzak 5 liter zwart

(781)
Kalenji

Verstelbare regenpet voor hardlopen zwart 55-63 cm

(619)

Trailrunning schoenen

De trailrunning schoenen van Decathlon hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ons eigen hardloopmerk Kalenji biedt een ruime keuze aan goedkope trailrunning schoenen met een uitstekende kwaliteit. Daarnaast verkopen wij ook schoenen van onder andere Salomon, Adidas en Asics. In ons assortiment zitten schoenen voor zowel de beginnende als gevorderde trailloper! Wij proberen vanuit Decathlon trailrunning in Nederland te stimuleren in de hoop om heel Nederland aan het hardlopen te krijgen. Dit doen wij mede door onze lage prijs segment. Hierdoor kan iedereen in Nederland voor een laag bedrag kennis maken met trailrunning. Deze sport biedt de mogelijkheid om op een leuke manier de natuur te ontdekken; volledige vrijheid buiten de gebaande paden!

Trailrunning kleding

Trailrunning is de laatste jaren erg populair en deze tak van sport is perfect voor hardlopers die op zoek zijn naar meer actie en avontuur. Als trailrunner kun je genieten van veel vrijheid waarbij je zelf regisseur van je trailrun bent! Vaak zijn dit niet de gebaande paden maar kun je juist van deze paden afwijken wat zorgt voor extra afwisseling. Deze nieuwe vorm van hardlopen is afkomstige uit bergachtige streken waarbij hardlopers zich helemaal kunnen geven in de natuur. In Nederland zijn er mooie natuurgebieden die uitstekend geschikt zijn voor trailrunning en ook de duinen zijn een de perfecte omgeving voor trailrunning. Wisselende weersomstandigheden zijn geen probleem voor de trailrunner. Wel is het belangrijk om de juiste kleding te dragen die je beschermt tegen regen of kou. Omdat tijdens een trailrun andere aspecten van kleding worden verwacht, heeft Kalenji een speciale trailrunning lijn ontwikkeld. In de kleding zitten altijd meerdere zakjes, zodat er altijd ruimte is voor wat te eten en te drinken! De trailrunning kleding van Kalenji is ontwikkeld volgens de laatste technische ontwikkelingen en volgt de laatste mode trends. Trailrunnen en er toch leuk uitzien? Geen probleem met de trailrunning kleding van Decathlon.

Trailrunning accessoires

De trailrunning accessoires van Kalenji zijn speciaal ontwikkeld voor en door trailrunners. Hierdoor hebben wij een volledig assortiment voor jouw trailrun. Voor zowel beginnende traillopers als gevorderde traillopers. Onze accessoires zijn net als de kleding en schoenen scherp geprijsd en hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Om jou optimaal van je trailrun te kunnen laten genieten is Kalenji constant bezig om de bestaande producten te verbeteren en nieuwe innovaties te bedenken. Dit heeft geresulteerd in een groeiende populariteit onder deze mooie sport. Trailrun stokken kunnen erg goed van pas komen als je van plan bent om op moeilijk terrein te gaan trailrunnen. Bekijk onze trailrun accessoires zoals hoofdlampen en drinkfleshouders en maak je trailrun nog completer.