Jachtaccessoires

Jachtaccessoires

Koop bij Decathlon alle jacht accessoires. Van wapenkluis, gehoorbescherming en jachttas. Gehoorbescherming verkopen wij van 3M Peltor, Alvis en Num'axes France. Kortom, wij verkopen alle jacht accessoires die je nodig hebt tijdens de jacht.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 12213 reviews

VERREKIJKER VOOR NATUUR

Bij Decathlon verkopen wij verschillende verrekijkers geschikt voor de jacht. Bij natuurobservatie is het belangrijk dat je de juiste verrekijker koopt die goed past bij de jacht. Wij bieden verschillende verrekijkers aan, die allemaal op hun eigen manier passen bij jacht. Ons assortiment bestaat onder andere uit lichte verrekijkers, waarvan je eigenlijk vergeet dat je ze draagt. Deze zijn ideaal voor lange tochten. Zo blijf je er comfortabel bij lopen. Deze verrekijkers hebben ook genoeg lichtsterkte om zelfs in de schemering natuur te observeren. Daarnaast zijn ze waterdicht en verzegeld. Ook voor de jongere jagers en natuurliefhebbers onder ons bieden wij verrekijkers aan. Het team van Solognac heeft onder andere de Fixed Focus ontwikkeld die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Je hoeft deze niet in te stellen en kunt het gemakkelijk meenemen in je zak. Deze verrekijker is vooral geschikt om overdag te gebruiken.

OVERIGE JACHTSPULLEN

Decathlon biedt een groot assortiment aan jachtspullen aan. Naast jachtkleding, zoals laarzen, hebben wij alles wat je nodig hebt voor de jacht. Zoals walkie talkies, messen, wildcamera’s en camouflage hutten en camouflage netten. Zo kun je onder andere kijken naar onze jachtparaplu met camouflage patroon. Deze is speciaal ontworpen voor elk type jacht waarbij camouflage nu eenmaal noodzakelijk is. Hiermee kun je je verbergen in open veld en dieren zo dicht mogelijk benaderen. Het beschermt ook nog eens tegen de regen. Daarnaast bieden wij ook andere jachtspullen, zoals camouflage netten, ontwikkeld voor jacht op trekvogels bijvoorbeeld. Deze camouflage netten gaan goed op in de omgeving. Ook kun je in plaats van een hut gebruik maken van ons opvouwbare camouflagescherm. Deze schuiltent kun je gemakkelijk en snel opzetten en afbreken. En wat natuurlijk niet mag ontbreken is camouflage jachtkleding! Wij hebben onder andere jassen, fleece vesten, tassen en handschoenen die gecamoufleerd zijn.

WAT DOET CAMOUFLAGE?

Het gebruikmaken van camouflage in onze jachtspullen betekent dat door middel van kleur, tekeningen en vormen in onze producten je minder herkenbaar wordt in een natuuromgeving. Je verdwijnt namelijk een beetje op de achtergrond. Dit kun je vergelijken met gezichtsbedrog. Camouflage wordt veel gebruikt bij de jacht, omdat je hierdoor dieren niet afschrikt. De meest gebruikte kleur hiervan is de schutkleur. Ook onze camouflage jachtspullen hebben deze schutkleur. Deze bestaat meestal uit donkere vlekken, zoals bruin en donkergroen.