Trofeeen

Trofeeen

Bij Decathlon hebben wij leuke (sportieve) trofeeën voor iedere gelegenheid. Je kan de trofeeën online bestellen in een set of los in verschillende maten en ze zijn in verschillende prijscategorieeen beschikbaar. Dus koop nu je trofee voor o.a. voetbal, tennis en hockey toernooitjes.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Kleur
Merk
Prijs
87,50
Geschenksets JuCad
JUCAD

Geschenksets JuCad

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

127,00
Geschenksets JuCad
JUCAD

Geschenksets JuCad

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

35,99
SET 3 BEKERS 30 cm, 33 cm, 35 cm
NO BRAND

SET 3 BEKERS 30 cm, 33 cm, 35 cm

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.5/5 Op basis van 282 reviews

Trofee

Bij Decathlon vind je zeker de trofee waar je naar op zoek bent. Wil je het liefst jouw trofee helemaal laten customizen met een eigen gegraveerde tekst erop? Dan hebben wij goed nieuws voor je, ook het graveren van een tekst op je trofee is mogelijk bij Decathlon. Heb je al een tekst in gedachten voor op jouw trofee, kom dan naar een van onze winkels. Helaas is het alleen mogelijk om in de winkel de trofee te laten graveren. Dit kan dus niet via het online bestellen van trofeeen. Het langskomen in de winkel heeft wel als voordeel dat jij iedere beschikbare trofee even in de hand kan nemen om te bepalen welke jij wil aanschaffen. Hoef je geen unieke tekst op jouw trofee dan kan je deze gewoon online bestellen in onze webshop.

Sportbekers in alle soorten en maten

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een, al dan niet sportief, toernooi? En ben je dus om die reden ook op zoek naar een gave prijs voor de deelnemers? Bij Decathlon vind je een breed aanbod aan verschillende soorten sportbekers. Zo valt er te kiezen uit verschillende maten van sportbekers, er is er zelfs een van 40 cm hoog! Maar kan je ook bepalen of je bijvoorbeeld een gouden, zilveren of andere gekleurde variant wilt. Wat betreft prijs is er ook een brede keus, zo kan je kiezen voor goedkope sportbekers of voor een variant die wat prijziger is.Ben je toevallig op zoek naar meerdere trofeeen? Dan is het mogelijk om een van onze verschillende bekersets te kiezen, deze zijn er in sets van 3, 10 en 12 bekers. De set met 12 bekers is uitermate geschikt voor festiviteiten waar veel teams aan mee doen.