Trofeeen

Trofeeen

Bij Decathlon hebben wij leuke (sportieve) trofeeën voor iedere gelegenheid. Je kan de trofeeën online bestellen in een set of los in verschillende maten en ze zijn in verschillende prijscategorieeen beschikbaar.

19 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 14 reviews

  Trofee

  Bij Decathlon vind je zeker de trofee waar je naar op zoek bent. Wil je het liefst jouw trofee helemaal laten customizen met een eigen gegraveerde tekst erop? Dan hebben wij goed nieuws voor je, ook het graveren van een tekst op je trofee is mogelijk bij Decathlon. Heb je al een tekst in gedachten voor op jouw trofee, kom dan naar een van onze winkels. Helaas is het alleen mogelijk om in de winkel de trofee te laten graveren. Dit kan dus niet via het online bestellen van trofeeen. Het langskomen in de winkel heeft wel als voordeel dat jij iedere beschikbare trofee even in de hand kan nemen om te bepalen welke jij wil aanschaffen. Hoef je geen unieke tekst op jouw trofee dan kan je deze gewoon online bestellen in onze webshop.

  Sportbekers in alle soorten en maten

  Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een, al dan niet sportief, toernooi? En ben je dus om die reden ook op zoek naar een gave prijs voor de deelnemers? Bij Decathlon vind je een breed aanbod aan verschillende soorten sportbekers. Zo valt er te kiezen uit verschillende maten van sportbekers, er is er zelfs een van 40 cm hoog! Maar kan je ook bepalen of je bijvoorbeeld een gouden, zilveren of andere gekleurde variant wilt. Wat betreft prijs is er ook een brede keus, zo kan je kiezen voor goedkope sportbekers of voor een variant die wat prijziger is. Ben je toevallig op zoek naar meerdere trofeeen? Dan is het mogelijk om een van onze verschillende bekersets te kiezen, deze zijn er in sets van 3, 10 en 12 bekers. De set met 12 bekers is uitermate geschikt voor festiviteiten waar veel teams aan mee doen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen