Volleybalschoenen

Volleybalschoenen

Bij Decathlon vind je volleybalschoenen met de juiste demping die je voeten en enkels goed ondersteunen bij elke aanval, blok of duikbeweging. We hebben volleybalschoenen voor dames, heren en kinderen voor de beste prijs-kwaliteit. Decathlon biedt volleybalschoenen van verschillende merken, zoals ons eigen volleybalmerk Allsix, maar we hebben ook Mizuno volleybalschoenen en schoenen van Asics. Op zoek naar een complete volleybal outfit? Bekijk dan ook onze volleybalsokken, volleybalkleding en kniebeschermers volleybal.
Advies nodig?
Hoe kies ik volleybalschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
Vanaf
€40,00
€60,00
Ligra 7 Indoor Schoenen
ADIDAS

Ligra 7 Indoor Schoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

Vanaf
€58,00
Court Stabil Schoenen
ADIDAS

Court Stabil Schoenen

Verkocht en verstuurd door Hockeyhuis.nl

Vanaf
€99,95 -29%
€70,00
€45,00
Speedcourt Schoenen
ADIDAS

Speedcourt Schoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

€150,00
Crazyflight Schoenen
ADIDAS

Crazyflight Schoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

€91,95
€91,95
Vanaf
€89,95 -6%
€84,50
Vanaf
€84,95 -27%
€61,50
€54,50
Vanaf
€50,00
€160,00
€90,00
€144,95 -33%
€96,00
€55,00
Ligra 7 Indoor Schoenen
ADIDAS

Ligra 7 Indoor Schoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

€97,95
€54,50
€64,50
Trainers Hummel liga gk
HUMMEL

Trainers Hummel liga gk

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

€61,50
4.2/5 Op basis van 127 reviews

Volleybalschoenen dames

Wil je dames volleybalschoenen kopen? Dan ben je bij Decathlon op het juiste adres. We hebben verschillende volleybalschoenen voor dames in verschillende maten, modellen en van verschillende merken. Eén van onze best verkochte volleybalschoenen voor dames is de Mizuno Lightning Z6. Mizuno volleylschoenen zijn één van de populairste schoenen onder volleyballers. Daarom hebben we verschillende mizuno volleybalschoenen in ons assortiment. Maar heb jij weleens een van onze Allsix volleybalschoenen van Decathlon geprobeerd? Onze dames volleybalschoenen van Allsix koop je voor een scherpe prijs en zijn van goede kwaliteit. We hebben dames schoenen in vrolijke kleuren, zoals blauw, groen, grijs, wit en roze. Zo zit er altijd wel een volleybalschoen tussen die bij jou tenue past. Wist je dat het belangrijk is om elk jaar nieuwe volleybalschoenen te kopen? We springen bij de aanval, blok, pass en soms ook de service. En elke sprong wordt opgevangen door je schoenen. Intensief gebruik vermindert de demping van je volleybalschoen. Onze volleybalschoenen hebben de perfecte demping, maar na een jaar intensief gebruik is het beter voor je gewrichten om weer nieuwe volleybalschoenen te kopen.

Volleybalschoenen heren

Ben je op zoek naar volleybalschoenen voor heren? Decathlon heeft verschillende goede heren volleybalschoenen waarmee je nóg hoger kan springen om aan te vallen of te blokken. Onze heren volleybalschoenen zijn voorzien van een uitstekende demping, zijn licht van gewicht en hebben goede grip in de zaal. Voor heren hebben we normale lage, maar ook hoge volleybalschoenen. Hoge volleybalschoenen bieden meer steun rondom de enkels, waardoor de kans kleiner is dat je door je enkel gaat. Voor mannen hebben we bij Decathlon volleybalschoenen van ons eigen volleybalmerk Allsix, maar we hebben ook een heren Mizuno volleybalschoen, namelijk de Mizuno lightning Z6. We hebben ook verschillende Asics volleybalschoenen voor heren in ons assortiment. Koop je volleybalschoenen bij Decathlon en kom nog hoger boven het net uit!

Volleybalschoenen kind

Bij Decathlon hebben we een ruime keuze aan kinder volleybalschoenen. We hebben volleybalschoenen voor meisjes en voor jongens. Onze volleybalschoenen voor kinderen zijn van ons eigen volleybalmerk Allsix en koop je al vanaf maarliefst € 24,99! Voor jongens en voor meisjes hebben we twee verschillende modellen: één model met veters en één model met veters én klitteband. Het voordeel van kinder volleybalschoenen met klitteband is dat het extra eenvoudig is om de volleybalschoenen aan- en uit te trekken. Daarom hebben we voor de kleinere kinderen volleybalschoenen met klitteband. Deze zijn beschikbaar in maat 32 t/m 34. De volleybalschoenen met uitsluitend veters voor kinderen gaat van maat 25 t/m 38. Onze kinder volleybalschoenen zijn licht van gewicht en bevatten de juiste demping voor het landen na een sprong. Onze volleybalschoenen voor meisjes zijn wit met blauw en hebben rode veters. Onze jongens volleybalschoenen zijn ook wit met blauwe en hebben fel gele veters.