Elektrische vouwfiets

Elektrische vouwfiets

Opzoek naar een elektrische vouwfiets? Elektrische vouwfietsen zijn ontzettend handig voor je dagelijkse woon- werkverkeer. Helaas is het niet altijd droog in Nederland bekijk daarom onze regenkleding en zorg dat je altijd droog bent tijdens het wachten voor de trein. Elektrische vouwfietsen zijn daarnaast ook handig om mee te nemen, het inklappen en opbergen gaat namelijk erg gemakkelijk en je hebt maar weinig stallingsruimte nodig. Past de elektrische vouwfiets niet in de auto bekijk dan een van onze fietsdragers Zorg ervoor dat de fiets altijd goed op slot staat met een van onze fietssloten.

Advies nodig?
5 voordelen van een vouwfiets
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
‪POSITIE VAN DE ELEKTRISCHE MOTOR‬
‪MOTORKOPPEL‬
‪BATTERIJ CAPACITEIT (in Wh)‬
‪AANTAL VERSNELLINGEN‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
€949,00
Bohlt R140
BOHLT

Bohlt R140

Verkocht en verstuurd door Nr1elektrischestep

€1.149,00
€1.449,00
4.8/5 Op basis van 44 reviews

Welke elektrische vouwfiets past bij jou?

Elektrische vouwfietsen zijn het ideale vervoermiddel als je op zoek bent naar snelheid, vrijheid en mobiliteit onderweg. Ideaal om in de auto mee te nemen als je naar het strand gaat, of om gratis mee te nemen in de trein op weg naar werk. Doordat een elektrische vouwfiets erg stevig en licht is, is hij binnen enkele seconden in en uit te klappen. De elektrische vouwfiets is de ideale combinatie van de vouwfiets en de elektrische fiets, twee fietsen die in 2020 heel populair zijn. Met een elektrische vouwfiets kom je nóg sneller van A naar B, helemaal op steile stukken of als er een harde wind staat. Waar sommige elektrische fietsen voorzien zijn van een voorwielmotor of een middenmotor, hebben de elektrische vouwfietsen van Decathlon een achterwielmotor. Het voordeel van een achterwielmotor ten opzichte van bijvoorbeeld een middenmotor, is dat de rijbeleving een stuk natuurlijker is. Een normale fiets wordt namelijk ook aangedreven door het achterwiel. En waar een middenmotor zorgt voor stabiele ondersteuning, heb je bij een achterwielmotor meer het gevoel van een zetje in de rug. Wil je je zelf een keer wat meer uitdagen? Je kunt de hulpmotor van je elektrische vouwfiets ook uitschakelen en vertrouwen op je eigen benen. Zo bespaar je je motor én ben je nog meer in beweging.

Elektrische vouwfietsen waar moet je op letten?

Bij Decathlon koop je een elektrische vouwfiets kopen van ons eigen merk B’twin of van een van onze partners. Wil je een elektrische vouwfiets kopen maar weet je niet waar je op moet letten of hoe elektrische vouwfietsen rijden? Kom dan naar een van onze Decathlon winkels waar je de fietsen gemakkelijk kan testen. Daarnaast kun je hier advies vragen aan onze sportexperts. Maar ook online kun je dankzij de veelzijdige informatie gemakkelijk een elektrische vouwfiets kopen. Ga je een elektrische vouwfiets kopen bij Decathlon, dan krijg je levenslange garantie op het frame, de stuurpen (uitgezonderd scharnier) en het stuur en twee jaar garantie hebt op de onderdelen. Ga je een elektrische vouwfiets kopen, is het extra belangrijk om hierbij accessoires mee te nemen. Bij een elektrische vouwfiets raden we je namelijk ten zeerste aan om een helm te dragen, voor je eigen veiligheid. Ook goede verlichting en opvallende kleding zijn erg belangrijk wanneer je een elektrische vouwfiets gaat kopen. Voor een technische controle van je elektrische vouwfiets, ben je van harte welkom in één van de Decathlon winkels. Dankzij deze grondige check van tijd tot tijd kun je gerust weer veilig op pad gaan!

De beste elektrische vouw fietsen voor jou

Decathlon kunnen met trots zeggen wij één van de beste elektrische vouwfietsen verkopen. Zo staat onze B’twin elektrische vouwfiets in de top 5 van beste elektrische vouwfiets van 2020. Onze elektrische vouwfietsen hebben de beoordeling gekregen vanwege de sterke basis en frame. Dit zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van onze concurrenten. Voor een elektrische vouwfiets ben je dus bij Decathlon aan het juiste adres! Maar wat maakt onze elektrische vouwfietsen nou echt uniek? Dat ontdek je pas als je op een van de vouwfietsen hebt gereden en merkt hoe soepel de rijervaring is. Bij elke fiets die wij ontwikkelen wordt de feedback vanuit de klant en de winkels meegenomen. Hierdoor ontwikkelen wij steeds betere modellen en zorgen we dat onze producten. Als voorbeeld de trapondersteuning en de actieradius. De e-bike wereld verandert constant en bij Decathlon staan we ook niet stil. Elk jaar hebben wij de focus op het verbeteren van de motor en daardoor de actieradius van onze fietsen uit te breiden waardoor je ongestoord naar je werk kan gaan. Hierdoor hoeven onze klanten niet bij elke rit de fiets op te laten en zorgen we dat het gewicht en comfort niet beïnvloed wordt! Wil je toch liever geen elektrische ondersteuning bekijken onze andere vouwfietsen