Schaatsbeschermers

Schaatsbeschermers

Schaatsbeschermers kopen? Het is belangrijk om je schaatsen goed te beschermen, zodat ze lang mee gaan en niet bot worden. Doe daarom schaatsbeschermers (soort hoesjes) om de ijzers van je schaatsen wanneer je deze niet gebruikt. We verkopen schaatsbeschermers voor verschillende schaatsen (van kunstschaatsen tot ijshockeyschaatsen) maar hebben ook universele schaatsbeschermers (bijv. voor noren). Het is ook belangrijk jezelf of je kind te beschermen tijdens het schaatsen. Daarom hebben we een ruim aanbod bescherming en schaatshelmen. Koop jouw schaatsbeschermers online bij Decathlon!

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
29,95
Ccm Schaatstas Zwart/rood
CCM

Ccm Schaatstas Zwart/rood

Verkocht en verstuurd door Sportimex.com

25,00
21,95
CCM Schaatsbeschermer
CCM

CCM Schaatsbeschermer

Verkocht en verstuurd door Sportimex.com

39,95
39,95
19,95
30,95
4.5/5 Op basis van 686 reviews

Bescherm je schaatsen met schaatsbeschermers

Wist jij dat de ijzers van je schaatsen erg kwetsbaar zijn? Misschien is het zelfs wel het kwetsbaarste onderdeel van je schaats. De ijzers kunnen namelijk snel beschadigd raken of bot worden. Dit kan gebeuren tijdens het vervoeren van de schaatsen of wanneer je met je schaatsen van het ijs stapt. Om de ijzers te beschermen kan je gebruik maken van een schaatsbeschermer. Schaatsbeschermers zijn een soort hoesjes (schaatshoezen) die je, om het moment dat je je schaatsen niet gebruikt, om de ijzers kunt doen. Op deze manier wordt je schaats beschermt tegen krassen en beschadigingen.

Waar moet ik tijdens de aankoop van schaatsbeschermers op letten?

Er bestaan verschillende soorten schaatsbeschermers, het is dan ook goed om te weten naar welke schaatsbeschermer jij op zoek bent. Zoek jij schaatsbeschermers voor bijvoorbeeld ijshockeyschaatsen? Of ben jij juist op zoek naar beschermers voor kunstschaatsen? Het ijzer kan per schaats verschillen. Check dus van te voren of de beschermer op jouw schaats past! Het zou namelijk zonde zijn als ze net iets te klein zijn.

Koop je schaatsbeschermers bij Decathlon

Bij Decathlon vind je verschillende schaatsbeschermers. Zo bestaan er rekbare stoffen schaatsbeschermers. Deze beschermers zijn eenvoudig om het ijzer te bevestigen én houden je messen scherp door ze te beschermen tegen stoten. Een ander voordeel is dat deze schaatshoes vocht opneemt en zo roestvorming tegen gaat. Daarnaast vind je bij ons ook plastic beschermers. Deze zijn verstelbaar en passen dus op de meeste schaatsen. Wil je je gehele schaats beschermen? Koop dan een schaatstas!Wil je naast je schaats ook jezelf beschermen? Kies dan voor accessoires als knie-, elleboog- en polsbeschermers.