Squash schoenen

Squash schoenen

Wil je squash schoenen kopen? Bij Decathlon kun je squash schoenen kopen voor heren, dames en kinderen. Squash schoenen moeten licht zijn, veel demping geven en tegelijkertijd veel grip bieden. Enkele merken die wij verkopen zijn Adidas en Asics. Ook zijn onze schoenen van Perfly zeer geschikt om op te squashen.
Filter
Terug naar artikelen
Merk
Niveau
Maat
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
31 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1287 reviews

  SQUASH SCHOENEN KOPEN BIJ DECATHLON

  Op zoek naar de juiste squashschoen? Binnen Decathlon hebben we een ruim assortiment voor iedere soort speler. Een goede schoen is noodzakelijk, omdat squash een fysiek zware sport kan zijn voor je lichaam en vaak de grootste reden is op de mogelijkheid van een blessure. De twee belangrijkste uitgangspunten om rekening mee te houden zijn steun en de demping van de schoen. Omdat je tijdens het spel veel beweegt, is het belangrijk dat de schoen voldoende ondersteuning biedt. Het is daarom ook niet aan om een hardloopschoen te gebruiken tijdens het squashen, bovendien zal een hardloopschoen hard slijten op een binnenvloer. Zorg tijdens het passen dat je altijd de sok draagt, die je ook tijdens het spel draagt. Heb je hulp nodig bij het kiezen van je juiste schoen, vraag dan een medewerker in onze winkel.

  BESPANNEN VAN SQUASH RACKETS

  Bij Decathlon beschikken wij over een bespanservice om uw squashracket weer te voorzien van een nieuwe besnaring. Op vertoon van je Decathlon sportpas is dit gratis en betaal je enkel de prijs van de snaar. Houdt er rekening mee dat dit vaak niet ter plekke kan en de gemiddelde wachttijd hiervoor tussen de 1-3 dagen zal bedragen.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over squash schoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN SQUASH SCHOENEN

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen