Zwemwinkel

Koop bij Decathlon alles voor zwemmen!

In de zwemwinkel van Decathlon vind je alles wat je nodig hebt voor recreatief zwemmen, wedstrijdzwemmen, open water zwemmen en aquagym. We hebben een ruime keuze aan zwemkleding, zwemmaterialen en zwemaccessoires voor volwassenen, kinderen en baby's. Ook hebben we zwemartikelen voor de allerkleinsten om te leren zwemmen.

Sportadvies

4 producten voor Zwemmen

Populaire producten

Nabaiji

Zwembril 500 Spirit maat L blauw/groen lichte glazen

Nabaiji

microvezelhanddoek geel XL

Nabaiji

Zwangerschapsbadpak Romane zwart/roze

Nabaiji

Zwembandjes voor kinderen oranje

Zwemkleding

De online zwemwinkel van Decathlon biedt verschillende soorten zwemkleding, voor ieder wat wils! Of je nu beginnend zwemmer bent of een expert, jong of oud, wij hebben genoeg keuze! Zelfs voor de allerkleinsten is er een baby zwemcollectie verkrijgbaar met o.a. zwembroekjes, badpakjes, zwemluiers en badponcho's. Decathlon biedt voor kinderen en volwassenen een ruim assortiment badpakken, bikini's, zwemslips, zwemboxers, zwembroeken, jammers en swimsuits aan, van verschillende merken zoals Nabaiji, Speedo, Arena en Adidas. We hebben zowel kleding voor de recreatieve zwemmer als de echte fanatiekeling. De zwemkleding is verkrijgbaar in verschillende stoffen en in verschillende gradaties van chloorbestendigheid.

Zwemmateriaal

Voor de zwemtraining biedt Decathlon een divers assortiment aan trainingsmateriaal aan voor verschillende trainingsniveau's. Nabaiji heeft basis materiaal zoals een kickboard, pull buoy, zwemvliezen maar ook handpeddels, pullkicks en frontale snorkels zijn verkrijgbaar bij Decathlon. We hebben alle zwemmaterialen om een perfect trianingsschema voor zwemmen af te werken.

Zwembrillen

Bij het zwemmen is het vaak handig om een zwembril te gebruiken. Daarom heeft Decathlon ook diverse modellen en maten zwembrillen. Van een leuke, vrolijke zwembril om mee te nemen op vakantie tot een Fina approved Zweedse zwembril om wedstrijden mee te kunnen zwemmen, Decathlon heeft het allemaal!

Zwemaccessoires

Behalve alle benodigde soorten zwemkleding en materialen vind je in onze zwemwinkel ook handige accessoires om het zwemmen nog leuker te maken. Zo hebben we badmutsen, oordopjes, neusklemmen en een waterdichte mp3-speler. Om alles mee te kunnen nemen zijn er ook zwemtassen verkrijgbaar en heeft Decathlon compacte, lichte microvezel handdoeken, die gemakkelijk mee te nemen zijn.

Leren zwemmen

Voor de jonge kinderen is er niet alleen maar zwemkleding verkrijgbaar, maar ook een “learn to swim” collectie. De mensen van het merk Nabaiji hebben nagedacht over hoe kinderen zich ontwikkelen in het water. Dit begint al vanaf dat een baby voor het eerst in aanraking komt met water. Daarna het water leert te ontdekken en verticaal te leren drijven. Van daaruit verder naar het zwemmen en het horizontaal drijven. Als het kind uiteindelijk kan zwemmen, dan is het ook belangrijk dat hij/zij zich onder water comfortabel voelt. Bij al deze stapjes is het fijn om een geschikt hulpmiddel te hebben, zoals simpele zwembandjes tot verzwaarde ringen om te leren duiken.

Aquagym

Naast de gewone zwemkledingcollectie heeft Decathlon ook een speciaal assortiment voor aquagym. Deze badkleding geeft vaak meer steun en zorgt voor een goede bewegingsvrijheid. Voor de meer cardio gerichte aquagym is er badkleding met een geïntegreerde bh voor meer ondersteuning van de borsten. Bovendien kan de zwemkleding ook gebruikt worden voor floatfit!