Zwemmen

Koop bij Decathlon alles voor zwemmen!

In de zwemwinkel van Decathlon vind je alles wat je nodig hebt voor recreatief zwemmen, wedstrijdzwemmen, open water zwemmen en aquagym. We hebben een ruime keuze aan zwemkleding, zwemmaterialen en zwemaccessoires voor volwassenen, kinderen en baby's. Ook hebben we zwemartikelen voor de allerkleinsten om te leren zwemmen.

Product categorieën

Sportadvies

4 producten voor Zwemmen

Populaire producten

Nabaiji

Zwembril Spirit maat L

(26)
Nabaiji

Supercompacte microvezelhanddoek maat XL 110 x 175 cm

(456)
Nabaiji

Zwangerschapsbadpak Romane

(20)
Nabaiji

Oranje zwembandjes met twee luchtkamers voor kinderen van 11-30 kg

(2)

Zwemkleding

Wie op professionele basis zwemt, weet dat je geen los zittende zwemkleding aantrekt als je een snelle tijd wilt neerzetten. De Decathlon Zwemwinkel biedt daarom verschillende soorten zwemkleding voor zowel professionele als recreatieve zwemmers. Dames en meisjes kunnen kiezen uit een groot aantal bikini’s, badpakken en professionele fullsuits. De heren en jongens kiezen uit korte, strakke of juist lange en wijde zwembroeken. Neem vooral een paar slippers mee voor wat extra grip op de gladde tegels rondom het zwembad en in de kleedruimtes. Voor wat extra comfort neem je een lekkere badjas mee voor na het zwemmen, deze zwemartikelen vind je uiteraard allemaal terug in onze zwemwinkel.

Zwemaccessoires

Behalve alle benodigde soorten zwemkleding, vind je in onze zwemwinkel ook alle overige zwemartikelen om je uitrusting compleet te maken. Natuurlijk bieden we verschillende soorten zwembrillen voor beginners en professionals. Ook vind je hier badmutsen voor zowel kinderen als volwassenen en natuurlijk hebben we veel badjassen en handdoeken waar je uit kunt kiezen. Je verzamelt al je zwemspullen in een van onze tassen, en daar kun je ook je trainingsmateriaal, slippers en neusknijpers in kwijt. Wil je oefeningen doen of zoek je wat afleiding tijdens het baantjes trekken? Met een van onze MP3-spelers voor in het water is de training binnen no time voorbij.

Aquagym

Ook voor ouderen en mensen met spierproblemen is zwemmen een goede manier om in beweging te blijven. Zwemmen is goed voor alle spieren en mensen met rug-, nek- en spierpijn krijgen niet voor niets het advies van hun huisarts om te gaan zwemmen. Daarom biedt Decathlon zwemspullen voor aquagym lichte halters voor onderwater, gepaste kleding en speciale schoenen zodat je geen grip verliest tijdens de oefeningen. Andere zwemartikelen voor aquagym zijn zwemvliezen, gordels, ballen met extra grip en de pullpush voor spierontwikkeling van het bovenlichaam. Als je advies zoekt voor de juiste oefeningen, helpen onze experts je graag verder. Zo weet je zeker dat je je spieren niet forceert.

Waterpolo

Uiteraard hebben wij in onze zwemshop een uitgebreid assortiment met materialen voor de verschillende teamwatersporten zoals watervolleybal en waterpolo.

Recreatief zwemmen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met zwemmen, en dus hebben we voor de allerkleinste zwemmers zwembandjes. Zodat zei vroeg kunnen kennismaken met water. In de zomer zet (of blaas) je natuurlijk thuis je zwembadje op. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.