Bagagedragers

Bagagedragers

Wil je graag een bagagedrager voor op de fiets, kijk dan hier voor het assortiment bagagedragers. Ook hebben wij fietstassen en fietsmanden waar je veel bagage in kwijt kunt. De juiste bagagedrager kopen doe je bij Decathlon online of in de winkels.
Filter
Terug naar artikelen
Type
Merk
Kleur
Prijs
10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2408 reviews

  Bagagedragers voor al je bagage op de fiets

  Bagagedragers zijn erg handig voor verschillende redenen. Je kunt ze gebruiken tijdens een fietsvakantie maar ook dagelijks voor je ritjes naar het werk op naar school. Veel scholieren gebruiken bagagedragers voor hun rugzak en mensen die dagelijks naar het werk fietsen kunnen hun bagagedragers gebruiken om bijvoorbeeld hun laptop in te plaatsen. Bij Decathlon hebben we verschillende bagagedragers. Maar je kunt bij Decathlon ook terecht voor zadeltassen, stuurtassen, fietsmandjes, (dubbele) frametassen en fietstassen die achterop je bagagedrager worden geplaatst. Wij vanuit Decathlon willen het fietsgebruik stimuleren en daarom bieden wij scherp geprijsde fietsaccessoires aan!

  Er zijn verschillende manieren om spullen op je fiets te vervoeren. Manden en zakken kunnen aan het stuur worden opgehangen of op een bagagedrager worden vastgebonden. Bagagedragers zijn over het algemeen erg geschikt voor stadsfietsen. Bagagedragers kunnen in principe op elke fiets worden gemonteerd. De modellen die aan een zadelpen bevestigd moeten worden zijn geschikt voor lichtere bepakkingen of ze worden gemonteerd op fietsen waarvoor geen conventionele bagagedrager beschikbaar is. Ze kunnen normaal gesproken niet meer dan 10 kg dragen. De klassiekere bagagedragers worden op het frame van je fiets gemonteerd en kunnen, afhankelijk van het model, ​​tot 25 kg dragen. Dit type bagagedrager is ook geschikt als basis voor een kinderzitje. Er zijn ook vastklik systemen verkrijgbaar waarmee in een oogwenk accessoires te installeren zijn (zoals een kinderzitje of mand). Met dit systeem wordt je fiets erg veelzijdig

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over bagagedragers kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen