Bagagedragers

Bagagedragers

De bagagedrager of achterdrager is vrijwel standaard te vinden op omafietsen, stadsfietsen en kinderfietsen of los aan te schaffen. Mountainbikes en racefietsen hebben doorgaans geen bagagedrager, maar het is wel mogelijk om deze los aan te schaffen. Vaak moet je deze fietsen ook zelf nog voorzien van een fietsspatborden en -standaards. Je gebruikt de bagagedrager om jouw spullen makkelijk mee te vervoeren, zoals een grote tas met schoolspullen of boodschappen. Vaak worden de bagagedragers ook gebruikt om een passagier mee achterop te nemen, maar let er op dat de meeste bagagedragers niet op zo'n zware last berekend zijn.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€20,72
€18,58
€174,90 -12%
€152,90
*De uitverkoop begint op 18-9-2023
4/5 Op basis van 2189 reviews

Bagagedrager voor de fiets om gemakkelijk te vervoeren

Bij Decathlon vind je een ruim assortiment van lichtgewicht bagagedragers. Deze zijn ontwikkeld voor wie eenvoudig achter op de fiets wil vervoeren. Sommige exemplaren zijn daarbij geschikt om een fietsstoeltje op te monteren. Een bagagedrager van BTWIN wordt altijd geleverd met bevestigingsschroeven, zodat je deze moeiteloos zelf op jouw fiets kunt monteren. De meeste bagagedragers voor de fiets zijn verstelbaar in de lengte en in de hoogte.

Meestal wordt de bagagedrager aan de achterkant van de fiets bevestigd, maar er zijn ook exemplaren die je boven het voorwiel plaatst. Deze voordrager beweegt met de stuurbewegingen mee. Een bagagedrager komt in veel gevallen van pas. Gebruik de drager bijvoorbeeld tijdens de dagelijkse ritjes naar school of werk of schaf een goede en stevige bagagedrager voor je fiets aan om te gebruiken tijdens een fietsvakantie. Bij Decathlon hebben we verschillende bagagedragers in het ruime assortiment. Ook praktische accessoires, zoals snelbinders en een bagagedrager reparatieset, vind je bij Decathlon. Uiteraard zijn al deze producten verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

Tassendrager voor de fiets

Een tassendrager voor de fiets is hetzelfde als een bagagedrager, alleen hoeft deze een minder hoge capaciteit te hebben dan wanneer je op zoek bent naar een drager die een persoon houdt. Als je op zoek bent naar een tassendrager voor je fiets ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en kleuren, zoals een basic zwart exemplaar dat makkelijk te combineren is met iedere fiets of een opvallende zeegroene of bordeauxrode bagagedrager. Tassendragers voor de fiets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Welke maat je kiest is afhankelijk van de maat van de wielen. Bij ieder product staat vermeld op welke fiets je deze bagagedrager kunt gebruiken. Het valt niet altijd te garanderen dat deze ook op een andere fiets past. Neem bij twijfel contact op met één van onze medewerkers in de winkel. We helpen je graag bij het vinden van de juiste producten passend bij jouw situatie.

Met een stevige en rekbare snelbinder maak je jouw bagage of lading veilig vast op de bagagedrager van jouw fiets. Je fiets staat veel buiten, waardoor zowel je fiets als de bagagedrager en snelbinders tegen een stootje moet kunnen. Snelbinders die je bij Decathlon vindt zijn gemaakt van geplastificeerd staal en waterafstotend, slijtvast, bestand tegen verrotting en uv-straling.